15 aylik kizim bir haftadir dis cikarma doneminde huyu degisti yemek yedirmemi istemiyor neymis kendi yiyecekmis bnm werdiklerimi asla kabul etmiyor kendi yemek istiyor yiyo yiyo sonrda yere atiyo mincikliyo bu durum gecermi yoksa istahi guzel
Benimki hele yesin kendi yesin zar zor maşallah bugünlerde iyiyor kendi yemek istediğinde dokse bile veriyorum hem.alissin bence
Maşallah bence hiç zorlama bırak kendi yiyebildigi kadar yesin 2 3 güne düzelir iştahı. Benim oğlum 13 aylık 8 ayından itibaren yemekle savaşıyoruz şimdide 8 dışı aynı anda çıkarıyor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor günde 1 yemek kaşığı yediğinde mutlu oluyorum
Benim kızımda aynı şekilde çoklu diş çıkarıyor, belli aylarda mesela belli dişleri çıkarması beklenir ne biliyim, bu kadar acele toptan çıkarması hem kizimizi hem bizi de perişan etti
İştahı nasıl normalde çok sabirliyimdir ama artik o kadar tükettij ki bu diş dönemi anlatamam. Üstüne gece uyanmalarida çabası 1 saatte 1 ağlayarak kalkıp emiyor uyuyor
Yalnız değilsiniz…![]()
İştahı bazen mükemmel, bazende bir öğün yerse seviniyorum o derece…Anlayacağınız günü gününü tutmuyor, bu aralar iyice dişten dolayı huysuzlasti çok inat, çok mızmız .
Bnm kızımda 15 aylık olacak yakında inşallah ama bi bizde bu durum var sanıyordum iştahı çok çok azalmş yemek nerdeyss hiç yemiyor ekmek severdi artık ekmeği de ağzından atıyo yemiyo hiçbir şklde bi kaç gündür böyle ya dişten mi acaba diş çıkarıyo ama inşallah gecicidir yemeyen çocuk çok zor oluyor
Bizimkinin istahi war yiyor yememezlik etmiyor sadece kendi yemek istiyo
Allah yardımcımiz olsun geçer inşallah bugunlerimiz
Bence yesin engel olmayın benimde 17 olacak kaşığı çatalı verip eski kıyafet giydirip yemeye teşvvik ediyorum karnı doyduysa mıncıklar bence
Kabuk etmiyorsa eskiden takardım şimdi tamam oğlum yemezsen yeme diyorum ![]()
çünkü acıkınca gerçekten güzel yiyor