14 ay 22 günlük 11 kilo oluştu ama son bi haftadır 10 kilo 600-700 gram arası gidip geliyo bazen daha da aşağısında yemeği eskisine göre çok azalmış yemek yesin diye peşinde koşmuyorum çok ama iki gündür çok zorluyo normal de yediği şeyleri de yemiyor en fazla iki kaşık bırakıyo sonra böyle de zayıflıyı napsam yaa szde durumlar nasıl
14 27 günlük bidene ayın ney yabsa yemək yemiyor
Bebeklerde dönemsel iştah kaybı oluyo canm geçici bi dönem Bnmde kızım 1 yaşına girmek üzere 1 haftada 1 kiloya yakın verdi şimdi çok şükür toparlanmaya çalışıyorz ama işte annelik 100 gr da olsa üzülüyor insan ama dediğim gibi hasta felan değilse geçiçi bi dönem inşallah hemencecik toparlar
Yemek seçiyor diye yemiyor.
İki Seçenek sun mesela makarnamı patates püresimi?
Kendi secsin,secimi ona biraktigini gorunce mutlaka sececektir birini. Zorlama, ye bugun bisey yemedin ac mi kalacaksin gibi sözler dahada geriyor cocugu ozaman.
Yemegi masaya birak, bak yemeği buraya koydum ,tadına bakmak istermisin gibi,ilgisini ceksin.
Bide çocuğa verdigin yemekden sizde yiyin ki sizinde yediginizi gorsun.
Yulafta vere bilirsin şeker veya tuz katiliyor.
Benim oğlum 1senedir normal yrmek yemiyor,anlatsam şaşırırsın, 1yaşindan sonra sadece sabah yumurta yiyordu biraz ,akşamda tatlı yiyordu başka hic bişey,zayıfladı .
çok zor donemdi 1sene sürdü,artık yavaş yavaş alıştırmaya başladım,sizde kolay gelsin