Bebeğim 16 aylık 9 buçuk kilo biraz zayıf neler yedirebilirim önerisi olan var mı ama yemek şeklinde menü gibi
Ben bu tarifi görmüştüm yorumları okuyunca çoğu kişi uygun bulmamisti ,yoğun kalori içerdiği için, aşırı kalorili yiyecekler bi arada diye bilginiz olsun siz yine de ayrı ayrı zamanlarda hepsinden azar azar verin ama bu yoğun kaloriyi bi seferde o küçük bedenlerine yüklemeyin, kilo alımı her bebegin kendine özgüdür yiyeceklerden proteinler ,vitamin için meyveler,kuruyemisler kuru üzümler ve muz özellikle iyi
İkisi ayrı tarif değil mi ? İkinci görseli yapmayı deneyeceğim, iştahımiz hiç yok , gayet besleyici gözüküyor
Yatmadan yedirme agir gelir zaten o kadar sey bir de arka arkaya kesin gaz sancisi yapar.kilosunda bisey yok ayaklandikca cocuk zayifliyo yedigini yakiyo bebekken oyle degil yiyo yatiyo tombis tombis oluyolar.
Bide gun icine dagit
Bir kepekli ekmek fistik ezmesi(kahvalti)
Yada yumurta( kahvalti) peynir
Arada bi sut
Meyve
Tekrar aksam yemegi yada bi corba kendine secenek sun.en cok makarna seviyo bide kolay yiyo.
Sut yatiyo
Bazen arada yedigi atistirmaliklari var.eymen yaklasik 29 aylik 16 kiloya yakin…
Konsultasyon burosundaki doktorun listesi
Ya gece sürekli emmek istiyor emmese bile agzında tutmak istiyor ne yapayım
Emzik aldimi hic yada biberon
Hayır hiç almadı
Benim kızımda 17 aylık 9.5 kilo doktora gittim vitamin yazdı verdim ama öyle almadı yemekle arası yok zaten zorla yediriyorum hareketli olduğu içinde yese bile hemen yakıyor ben bi yolunu bulamadım valla sana o yüzden yardımcı olamıcam
Bende fayda görende gördüm ben veriyorum demedim farkındaysanız maş fasulyesi hariç digerlerini denemedim fakat kuruyemiş bebek içinde gozetimli verilince faydalı nasıl verip vermiycegi arkadaşa kalmiş hiç vermeyede bilir tarifede uyabilir gördüğümü paylaştım ben
Bence ayaklanmayla alakası yok 2.5 kilo doğdu 20ay 3 günlük hâla zayıf genetik le alakalı bişey bence
Ayrı tarifler 2.tarif kahvaltı için güzel olabilir