Bebeğim yemiyor yani her şeyin azıcık tadına bakıp bırakıyor kilosu 9.6 boyu 75 çok canım sıkılıyor neler yapıyorsunuz ve emiyor
Bence emmeye güveniyor olabilir yada demiri düşüktür .Benim bebeğimde son bir aydır hiç yemiyor. Önceside dolu dolu yiyen bir bebek değildi ztn. 1 yaşına girdik. Demiri düşük geldi. Doktor demiri yükselmeye başladığında açlık hissi artacaktır o zmn yemeye başlar dedi. Durum biz anneleri çok üzüyor biliyorum ama Allah in izni ile geçici şeylerdir bunlar. Ve diş çıkarma döneminde de yemede gerileme oluyor maalesef.
Canını sıkma 20 ay 10 günlük bebeğim var oda öyle yerde de 3 çeşit yemekten sadece 1ini yer oda 5-6 Kaşık 19 aylıkken 9.200 Gr dı ha 2.5 kg doğdu ama daha zayıf hiç mama almadık doktorumuz iştah açıcı mama vermişti fortini günde 2 şise içmesi gerekirken yarım yada 1 şise zor iciyordu benimde moralim çok bozuldu yordu etraf ayy çok zayıf falan diyordu tövbe yarabbim zayıf bebek sağlıksız bebek gibi artık hiiiç takmıyorum
Yaa bizde de öyleydi demiri alt sınıra ulaştık bıraktik hiç yoktu demiri ama daha öyle
iştahsız bebe
Boyu nasıl
Şuan 20 ay 11 günlük güncel boy kilo bilmiyorum ama En son ölçtürdugumuzde 19 aylık ti 9.200 kilo 80 cm boy du