Çok fazla sütüm yok. Sutten kesmeye 2 ,3 kere denedim ama beceremedim galiba. Gece benimle yapısık uyuyor resmen. Nasıl sutten keserim . Belki gece uykusu derinleşir.
Sizler nasıl başardınız bana da bir akıl verin ![]()
Çok fazla sütüm yok. Sutten kesmeye 2 ,3 kere denedim ama beceremedim galiba. Gece benimle yapısık uyuyor resmen. Nasıl sutten keserim . Belki gece uykusu derinleşir.
Sizler nasıl başardınız bana da bir akıl verin ![]()
Ben azaltarak tiksindirmeden bıraktırayım diye uğraşıyorum iki hafta olacak nerdeyse ama yok sürekli aklında . Dün gündüz tek bir kere emzirdim kafama net koymuştum bu sefer de gece daha sık kalktı daha inat yapar gibi anladı hissetti . Sanırım bişeyler sürmek en kolayı. Ama kararsızlık da var bende hala çünkü emmedikçe aşırı hıysuzlaşıyır . Alışınca geçer mi uykusu kesin düzene girecek mi emin değilim
Bence azaltmak bir işe yaramaz. .Çunku ben kızımı sadece gece emziriyordum. Hala kesilme yok yada bırakmadı
Evet malesef fark ettim . Bende kaç gece bile bi emzirdiysem bir emzirmedim ama değişen hiçbirşey yok . Ümidi var çünkü çoçugun. Emmeyince de çok huysuz oluyor çok çekilmez oluyor bi haftaa düzelecegini falan bilsem bırakıcam salça sürüp bırakmjç kuzenim de
Ben direk salça sürerek bıraktırdım üzerine de yara bandı taktım her istediğinde bak yara olmuş diyordum gelip bakıp tiksiniyordu o şekilde bıraktı
Bende öyle deneyim. Belki işe yarar
Vay be habiş, benim de bıraktırmama az kaldı da. Duygulandım şimdi, ne çabuk büyüdüler de emzirmeyi naısl bıraktıracağımızı sormaya başladık burda ![]()
![]()