17 aylık bebeği sütten nasıl keserim

Çok fazla sütüm yok. Sutten kesmeye 2 ,3 kere denedim ama beceremedim galiba. Gece benimle yapısık uyuyor resmen. Nasıl sutten keserim . Belki gece uykusu derinleşir.

Sizler nasıl başardınız bana da bir akıl verin :upside_down_face:

1 Beğeni

Ben azaltarak tiksindirmeden bıraktırayım diye uğraşıyorum iki hafta olacak nerdeyse ama yok sürekli aklında . Dün gündüz tek bir kere emzirdim kafama net koymuştum bu sefer de gece daha sık kalktı daha inat yapar gibi anladı hissetti . Sanırım bişeyler sürmek en kolayı. Ama kararsızlık da var bende hala çünkü emmedikçe aşırı hıysuzlaşıyır . Alışınca geçer mi uykusu kesin düzene girecek mi emin değilim

1 Beğeni

Bence azaltmak bir işe yaramaz. .Çunku ben kızımı sadece gece emziriyordum. Hala kesilme yok yada bırakmadı

Evet malesef fark ettim . Bende kaç gece bile bi emzirdiysem bir emzirmedim ama değişen hiçbirşey yok . Ümidi var çünkü çoçugun. Emmeyince de çok huysuz oluyor çok çekilmez oluyor bi haftaa düzelecegini falan bilsem bırakıcam salça sürüp bırakmjç kuzenim de

1 Beğeni

Ben direk salça sürerek bıraktırdım üzerine de yara bandı taktım her istediğinde bak yara olmuş diyordum gelip bakıp tiksiniyordu o şekilde bıraktı

1 Beğeni

Bende öyle deneyim. Belki işe yarar

Vay be habiş, benim de bıraktırmama az kaldı da. Duygulandım şimdi, ne çabuk büyüdüler de emzirmeyi naısl bıraktıracağımızı sormaya başladık burda :cry::cry: