kızım 15, 20 gündür hasta ilk önce soğuk algınlığı ile başladı o düzeldi ishal oldu sonra ateslenmeye başladı doktor serum verdi ateşi geçti ve şimdi öksürük hırıltı boğaz ağrısı tekrar başladı. gündüz burun akıntısı dışında pek birşeyi yok ama gece çok okusuruyor.artik ilaç ya veremez olduk. ilaçları geri kusuyor ve ishali de geri geldi yani hiç duzelemiyor sürekli tekrarlıyor doktor durumu da kötü değil zamanla geçer diyor ama ilaç veremedikten sonra kendi kendine geçer mi ne yapacağımızı şaşırdık
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bebekler bizlerden daha çok çabuk toparlıyorlar tabi insanın içi eriyor hasta görünce. Bol bol sıvı besleyin ishali varsa sıvı kaybı olmasın. Öksürüğü içinde hava vermelisiniz çok çabuk atıyor balgamı öyle. Burun temizliğinide sık sık yaparsanız kolay toparlar. Benim kızımda ilacı asla içmiyor ve peşine hemen kusuyor şırıngayla az az verin kaşık dolusu verince bir anda mideleri kabul etmiyor. Dut veya üzüm özü de öksürüğe iyi geliyor hem boğazları da yumuşuyor tavsiye ederim umarım çabucak iyileşir
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Ek olarak tavsiyem ilacı bir kaşık yoğurt ile yedirmeye çalışın bir içeriğini bozma durumu olmuyormuş benim kızım da içmez ilaç şırınga ile dahil sizde deneyebilirsiniz. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
öyle de denedim yine anladi yemedi şimdi yoğurt ta yemiyor
Kendi kendine geçer tabi de inşallah size o zaman vitamin olan meyvelerden vermeye çalışın portakal mandalina gibi falan Allah kolaylık versin
onları da yediremiyorum hiç bir şey de yemiyor ömrümden ömür gitti napicami şaşırdım
Başka doktora götürün isterseniz ya çok geçmiş olsun cidden çok üzüldüm bebeklere hele hiç dayanamıyorum
devlete de götürdüm özele de hepside aynı napicami şaşırdım yemek te yemiyor ağzına hiç bişey almıyor kafayı yicem artık
Valla çok üzüldüm sizi de çok iyi anlıyorum insan kafayı yiyecek gibi oluyor işte hastane hastane geziliyor benim kızım da geçen hastane olmuştu ateş dışında bişey yokdu şehir hastanesine gittik 37 ye indirdiler başka da bişey yapamayız dediler ama çocuk ağzını açmıyor ne ilaca ne yemeğe eve döndük fışkırarak kustu sonra geri gittik yine yapamayız bişeyler bişey yok dedi kan idrar temiz çıltı başka hastaneye gittik artık orası yatış verdi inflenza olmuş denildi ilacını verdiler şükür ki iyileşti çocuk yani çok iyi anlıyorum sizi Allah yardımcınız olsun sizin de bebeğinizin de başka yere götürmekten başka çare yok gibi
ishali ve ateşi kesildi çok şükür sadece öksürük devam ediyor. ama ağzına lokma kıyamıyorum devam sütü içerse ondan içiyor yemek yediremiyorum ilaçlarını da veremiyorum kusuyor
Biz de o dönemde mama gitmiştik. İçebildiği kadar mama verin atsın bünyesi mikrobu varsa eğer olabilir geçer bu dönemde de inşallah
inşallah