18 ay aşı sonrası kolda kızarıklık

Umarım inşallah yarın götüreceğim bakalım. Ama işte günü de geçti baya kızım 19 aylık

Bişey olmaz yaptır bencede eşinin de dediği gibi gerçekten Allah korusun bişey olsa hasta olsun çocuğumuz anında kendimizi suçlayacaz aşı yaptrmadık ondn dolayı diye inşallah kolay atlatrsnz

Ben yaptırdım çok da pişman oldum herkesin kendi görüşü ama gerçekten ben daha aşı falan yaptırmak istemiyorum eşimde bende istemiyordum aslında yaptırmak ama mecburen yaptırdık umarım sen ben gibi pişmanlık yaşamazsın

Neden pismansiniz ne oldu

Neden reddetmistin Aynur

Bu aşı konusu o kadar ikiye ayrıldı ki ben aşılara hem güveniyorum hem de güvenmiyorum çok kararsızım

Neden pişmansınız acaba bende bundan korkuyorum

Himm sorarsin canım onlar en iyi bilir zamanı geçtiyse sistem hata verir

İnternet duyumlarından dolayı etkilendim elçin ben o yüzden reddetmiştim

Kızım çok huysuz normal davranışlar sergileniyor belki inanmiycaksınız şöyle diyim aşıları zaten istemiyordum 1 yaşından sonra çünkü 1 yaşından sonra hastalık çok olmaya başladı 1 yaşına kadar hastalık olmadı grip hiç bişeyi yoktu aşıdan sonra sürekli hastalanır oldu 1buçuk yaş açısından sonra şimdi de huysuzluk çıktı oysa benim kızım böyle değil kaç gün geçti hâla kolu şiş neden koldan yapıldı bacakta yapılıyormuş oysa ihmal çok var ilgi sıfır 1 aşı olacak diye daha da kötü yapıyorum gerçekten benim görüşüm bu ama herkesle aynı şey olacak diye bişey yok ben bunu gözlemledim ve gördüm aşılardan sonra çocuğum farklılaşıyo keşke yaptırmasaydım evet pişmanım çocuğum farklı davranıyo huy değişimi gelişim zamanı olduğu için değil gayet de aşıdan farkındayım ama siz umarım pişmanlık yaşamazsınız çocuklarımız iyi olsun yeter ki …

Anladımm teşekkür ederim. Gecmiş olsunn insan tedirgin oluyor maalesef