18 aylık oğlum emiyor ama ekgıda yemiyor

Ne desem yemiyor ağzını açmıyor et tavuk çorba çeşidi yemiyor ne yapacağımı şaşırdım kilosuda 2hafta önce 12 kgdu bugün bakıldı yarım kilo vermiş 11.5kg boyu 83cm

Ay benimki 14 aylık Allah’ım bugün ne çile çektim ne ettiysem yemiyor süt içiyor anne sütü ek gidayi zamanından beri bu biay düzeldi dedim gene aynı oldu

Benim oğlan ekgıda zamanında çok güzel yiyordu sonra bi bozuldu bi bozuldu yediremiyorum şuan yemesi lazım ama ne yapacağız böyle

Merhaba değerleri düştüyse yemes . Diş çıkarıyorsa yemes devam ederse değerlerine vs baktırın bence

Hiç bu şekilde düşünmemiştim köyde oturuyorum inşallah şehire gidersem götüreceğim teşekkür ederim

Ay benimki Akdeniz anemisi acaba dusmusmidur ben kontrole geldim diyince doktorlar tıp tıp bakıyor yoksa her ay götürürüm

Siz aile hekiminize gidin vitamin degerlerine baktırmak istiyoruz kan vermek için geldik diyin çıkan sonuçla cocuk doktkruna da gidebilirsiniz. Tip tip bakacakları bir durum yok ki en dogal hakkınız. Tüm degerlerine baksınlar d vitamini de çok önemli demir omega

Bence onu süten kesin benim oğlumda aynı sizin oglunuz gibiydi annem süten kes yemegını yer dedı süten kestım hemen yemek yemeye basladı

1 Beğeni

Şans işte sağlık ocağı deprem bölgesi de oturuyorum yıkıldı şuan aktif değil

Aynen şuan 8 yaşında olan kızımda öyleydi 15.ayda mecburen kestim sua. Oğlumda oyle 1 yaşında böyle giderse bı altı ay daha emzirim keserim sirnaraf

1 Beğeni

Bizde bunları yaşadık çok zor bir donemdi şu an 2bucuk yaşında ve yeni yeni yemeye başladı,Allah kolaylık versin.

Bişey yemese ac kalmamadi için meyve yedir, gece biberonunda süt içir

Benim kızım da 17 aylık hiç bir zaman kendi istegiyle yemek yemiyor hep zorlamayla yediriyorum

Bilmiyorum biraz daha etsin erkek çocuğu 2 yaşına kadar edebilir diye biliyorum teşekkür ederim yorumunuz için

1 Beğeni

Aşısı yapıldı hiç aklıma gelmedi bidaha gidince söylerim inşallah

Amin inşallah düzelir arada canı istediğini yiyor geçen balkabağı soyuyorum balkabağı yedi çiğ haliyle

1 Beğeni

İstemiyorsa zorlamıyorum bazen yiyor bazen gün içinde hiçbişey yemiyor

Kuranda 2 yaşa kadar dıyor hem kız hem erkek ıcın ıkısı aynı yanı ama bazı büyüklerimiz erkekler 1 bucuk yaşta yeter demişler fayda vermiyorsa kesmenız daha ıyı bende 1 yaş 8 aylıkken kestim kendıne geldı şukur yemesı ıcmesı ıyı oldu İNŞALLAH oda duzelir :rose:

1 Beğeni

Aynen bazen yaramıyor emmelerı ne iyi geliyorsa oyle yapmak gerek bebişinizde tez zamanda toparlar İNŞALLAH :rose:

2 Beğeni

Bende emzirmek isterim iki yaşa kadar ama bu seferde hem bana hem kendi ne zarar yemek yemesi doğru düzgün değerleri düşük çıktı

2 Beğeni

10 aylık bebeğim çile çekiyorum her gün ymeinle ama bu aralar diş çıkarıyor ve mama isdemiyor ne yiyorsa günlük verdiğim ek qida mama reddi var bilmiyorum niye

1 Beğeni