18 aylık uyku sorunu

18 aylık oğlum gündüzleri uyumuyor zorla da olsa ayağımda sallıyorum beşiğine koyduğum gibi uyanıyor geceleri de sürekli uyanıyor uyumuyor bi elim hep beşikte sallıyorum ya da ayağımda sallıyorum gece boyunca var mı bu durumu yaşayan normal mi acaba ne kadar sürer bu :pleading_face::pleading_face:

Yer yatağını denediniz mi

İlk çocugumda bende sürekli beşikte sallardım geceli gündüzlü sallamaktan 3beşik kırdık baktım olacak gibi değil 3gün sallamadım 3gün ağladı sallamam için… biraz sabırlı olmak gerekiyor 4cü gün ağlamadı beşiğine yatırıp elimi üzerine koyuyordum öyle uyumaya alışmıştı ama şuda var benim cocuklqr uykuyu sevmiyor belli bir süre sonra uykuyuda bıraktılar…sizde bir deneyin şimdş 1yaşında kızım var ayağımda sallıyorum onuda bıraktırırım inşallah

Ben hiç sallamadım ama benimkide uyuyor 1 saate uyanıyor kucağıma alır almaz uyuyor bırakırsam uyanıyor çözüm bulamadım napacagım ya

Hep mi böyleydi acaba yoksa bir süredir mi? Dönem dönem kızımda da oluyor yatırdığım an uyanıyor bu durum bir iki hafta sürüp sonra düzeliyor genelde. Atak olabilir diş dönemi olabilir inşallah geçicidir.

18 aylık oğlum benimde gündüz zorla uyutuyorum bazen hic uyumuyo ve gece 12 de uyuyor daha simdi uyuttum

Ayy evet evet benimki de aynı 12den önce uyumaz ama önceden düzenliydi gündüz uykusu da gece uykusu da bir süredir böyle :pleading_face:

Benim kızımda 20 aylık olacak beşiğini bir yaşından sonra artık attım yer yatağında daha rahat uyuduğunu gördüm gündüzleri de ayağımda sallıyorum yoksa kendi asla uyumuyor gece de beraber uyuyoruz yanıma alıyorum bir iki konuşuyor diyorum kızım hadi uyuyacağız artık uyuyoruz

Evet bazen çok düzenli oluyor bazen düzen yok yemek konusundada öyle bazen çok güzel yiyo bazen yemek istemiyor itiyor

1. Ayda oğlum baya değişmeye başladı benimde sonra pek de düzeni olmadı malesef . 18 ay atağı büyüme atakları diş derken Allah yardımcımız olsun . Büyüyorlar artık