19 aylık beslenme

Kızlar gece beslenmesi yapıyormusunz bu aylardaki bebislerinizr kesenler var mı ?ben 3 gündür denyorumda acaba erken mi dige düşndüm bian vijdan yapyorm mama ile besleniyoruz bu arada gece beslenmesi desiğimde 12.bcuk 1 gbi veriyordum sabaha kadar yok

Maşallah 12-1 gibi bir kez verip sabaha kadar vermemek çok iyi bence. Bebeğim 14 aylık ben de gece beslenmesini tamamen kesmek istiyorum ama olmuyor. Sizin bebeğiniz beslenme için uyanmıyorsa tabiki erken değil 3 aydan itibaren kesilebiliyor. Bebek istiyorsa da bir kez beslenme gayet güzel.

1 Beğeni

Benim kızımda 19 aylık olmak üzere bende kesmedim. Gece 1,2 gibi veriyorum bi kez sadece kesmeyi hiç denemedim kendi bırakana kadar devam heralde

2 Beğeni

vicdan yapmayin bence dr lar eger gün icinde bebek dogru kuvvetli kalori aliyorsa gece kesinlikle acıkmaz diyorlar bebegim tam 21 aylik ben gece beslenmesini keseli 4 5 ay oldum aksam yemegini kuvvetli yediriyorum saat 22.30 da uyur aksami 7 gibi yediriyorum 10 gibi ya 1 tane butun muz yada sutlu ev yapimi cici bebe yapiyorum 1 kase onu yer uyur sabah 9 da uyanir hic uyanmaz yatmadan once bu sekilde deneyebilirsiniz

1 Beğeni

Kendileri bırakırmı acaba büyüdkçe alşkanlk haline gelir diye kesmeyi düşündm aslnda aksam kaçda uyuyor yatrkende veryormsnz

3.gündeyim aslnda ilk uyanmadı 2.de uyandı yatrdm kalktı surekli mama içinmi bilmiyorm bska sebpde olablr 3. gün uyanmdı gece mesela ama işte vermye devam mi etsem bilemdm biraz erken kalkıyor ve ackms olyor aslnda sbah

Yatmdan bnde güzlce ymgni yedryorm yatrken 8.bck 9 gbi yatms olyor mama yapıp yatryorum 12 1 gibi tekrr bi beslnme ypyordm vermiyorum 3.gündr birkez uyandı smdlk zar zor uyttm kalktı srekli mama için mi baska bseydenmi bilmedim arda böle kalktgı olyordu

Akşam 9,10 gibi uyuyor 8 buçuk da yediriyorum sonra meyve vs veriyorum yatmaya yakın gece 1,2 gibi mama veriyorum sabah 9 da uyanıyor gün içinde mama vermiyorum sadece uykuda doktorumuz kesebilirsin ama çocuk istiyorsa biraz daha bekle demişdi acıkdığı için istediğinden eminsen vermeye devam edebilirsin diye eklemişdi.

1 Beğeni

Bize doktor 12 aylıkken geçe beslenmesini kesin demişti bende emziriyordum kesememiştim ama 1 buçuk ay oldu tamamen kestim. Akşam yatmadan 1 saat önce muz bazen de yoğurt yiyor ondan sonra sabaha kadar hiç bir şey yemiyor alıştı. Vicdan yapmayın uykusu daha iyi olsun bebişiniz için yani uykusundan bölmeyin diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Alışkanlık olduğu için sürekli kalkar mama ister o yüzden ne kadar erken o kadar iyi geçe beslenmeyi birakmak demişti doktorumuz. Ama 3-4 gün kalkarlar isterler hiç bir şey vermeyip geri uyuta bilirseniz bence kalkmayı bırakır belki :eyes:

Tesekkür ediyorm denycem tekrrdan ya bu ara sık uanmya başldi ve uyumyor uzun sure mamaya bağlamıyorm ama anlymdm bi dzne girsin tekrr dencem

Belki azı dişlerinden dolayı uyanıyordur bizde şuan öyle dişleri patlamış da geçe çok sık uyanıyor.