Kızlar malum 1yasindan sonra süt bal fıstık fln 30unda 1yas olucak patlıcan ve bal denetmek istiyorum yaşından önce yasak olup yaştan sonra verilen besinlerden aklıma gelmeyen var mı acaba siz neler verdiniz
Çilek domates aklima gelenler gerci ben verdim onlarida. Bal için acele etme verirsende çok az ver canim
Valla 1 yaş 10 günlük oldu geçen çay kasiginin ucuyla verdim bal 1 kereliğine bir dahada vermedim
Domates salça 8ay itibariyle tadımlık verebilirsin azıcık demişti bende vermeye başladım
Bizim dr sadece bal için 1 yaş sonrası demişti 9. Aydan sonra her şeyi verebilirsin artık bal haricinde dedi o yüzden ben domates çilek ne varsa hepsini verdim yaşından önce, patlıcanda vermiştim bilmiyordum nikotin içerdiğini. Araştırınca tabi kilo kilo patlıcan yemediyse bir sakınca yok diyen çok doktor olduğunu gördüm verilebilir diyen ama bi daha vermedim tabi 16 aylık oldu![]()
Bişey olmaz canım domates de 1 yaş sonrası verin diyorlar normalde doktorumuz 8de ufaktan verebilirsin demişti bende verdim doktorun uygun gördüyse bişey olmaz