2. 3. veya daha fazla Sezaryen olanlar bakabilir mi?

Merhaba kızlar ben 13 ocakta 3. Sezaryenimi oldum. İlk günler toparlanmam çok zor oldu ağrım ve acım vardı. 19 gün oldu ama hala dikiş kısmının biraz daha üzerinde karnımın iç kısmında acı hissediyorum dışardanda kaşınıyor tatlı tatlı kaşırken bile acıyı hissediyorum içimde. Dışardan herhangi bir sıkıntı yok ameliyat yerimde temiz. Diğer sezaryenlerimin iyileşmesi bu kadar uzun sürmemişti bu durum normal mi merak ediyorum.

Canım ilk gebeligim ilk sezeryanım ama bende de öyle olmuştu özellikle dişimin bitiş yerleri ipin düğüm yerleri yani acayip kaşınıyordu ve 13 ay oldu ara ara dikiş bölgemde hâla ağrı oluyor

Evet ya tam kenar kısımları dimi benimde oralar acıyıp kaşınıyor , kaşıyamıyorumda içi acıyor dokununca bile :persevering_face:

Benim 3 ay olacak karnimin alt tarafi ara ara Hala ağrıyor.

Sizde bel agrisi var mi? Vardi bende bel agrisi ama sezerysndn sonra dahada fazlalasti

Yok bel ağrım yok. Sırt ağrım oluyor ama ara ara bide ameliyattan sonra sağ omuz başımın belli bir bölgesinde ağrı olmuştu bir kaç gün şimdi artık sürekli olmuyor ama arada bir hafiften geliyor.