Kızlar yarın oğlumun 2. Ay aşısı var bu süreci en kolay nasıl anlayabiliriz. Ateşini huzursuzluğunu nasıl yatıştırabilirim. Bu arada iki üç gündür gündüz çok az uyuyor genel olarak bir huzursuzluk hali var o yüzden biraz tedirgin oldum açıkçası.
Biz ikinci ay aşısında sorun yaşamadık aynı anda rota aşısı da oldu çok şükür inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız sadece ben o gün yıkamadım kızımı.
İnşallah bizde yaşamayız
2 ay aşısını yaptırdıktan sonra sorun yaşamamıştık ,iyi geçmişti o dönem çok şükür
3 gün banyo yaptırmamanız gerekiyo bebeği su değmeyecek, calpol verebilirsiniz ateşlenirse 2 cc kadar bazı bebekler zor bazıları kolay atlatıyor aşıyı
Bize 2. Ay aşısı hiç bi yan etki yapmadı 4. Ay aşısı ateş yaptı. Gece ilaç verdik elini ayaklarını yüzünü yıkadık sabahada bişeyi kalmadı
Asi olan yerlere bez koy koluna bacagina
Fitil ver mg gore
Bizde 5 gün önce aşı olduk… ateşi çıktı önce bezle gezdirdim elini ayaklarını yüzünü yıkadım düştü… ama ateşi düşse bile çok huzursuz su… 2 kere calpol vermek zorunda kaldım
Geçmiş olsun 5 saat oldu aşı olalı şimdilik ateş yok biraz huzursuz inşallah böyle devam eder