2. Ay aşısı

Kızlar kızım yarın 2. Ay aşısı olacak, üç aşı birden mi yapılıyor süreç nasıl ilerliyor? Çok ağlıyorlar mı?

Ben yaptıranların yorumlarını okudum verem aşısını bir hafta sonra yaptıranlar olmuş. Agır gelir ates vs yapar diye dra rica edip o sekilde yapanlar olmus. Bende o sekilde rica edeceğim bir ayımız var daha asıya

O zaman iki tanesini aynı anda yapıyorlar öyle mi umarım çok sorun yaşamayız

iki saat oldu aşıyı yaptık 3 tane aşı birden yaptılar aşı yapıldıktan 1 saat sonra her ihtimale karşı ağrı kesici ateş düşürücü verdim az bir şey yani ağlıyor biraz ama şimdilik kötü değil gibi

Verem aşısını geldiği zaman arayacağız demişlerdi ben de geldiği günde gidip olması gerekiyordu o yüzden 3 aşıyı aynı gün oldu bizimki çok hafif Ateş yaptı ama aynı gün geçti biraz ağlıyorlar üçünü peş peşe yapınca

Yarın için endişeleniyorum

Uc asi birden yapildi verem asisi için 3 gun banyo yaptirmiyoruz. Hafif bir atesi oldu bizim kızda uyku yapti asi biraz cok huysuzlugu olmadi ama aksam uzerine dogru 38 civari atesi oldu

Garip bir soru olacak ama ağlamasının geçmesini bekliyorlar değil mi?

Yok zaten kucagina alip sarilinca sakinlesiyor benim kiz igne vurulurken agliyor sadece sonrasinda sakinlesiyor hemen emzik kullaniyorsa yaninda gotur

Bizde dün Aşı olduk ateş sorunu yaşamadık ama çok huysuz oldu resmen grce gic uyumadi

Çok şükür korktuğum gibi olmadı, rahat geçirdik

1 Beğeni

Verem aşısı kacıncı ay oluyo ?

1. Ay da oluyor
1 Beğeni
  1. Ayda koldan vurulan asi verem asisi
1 Beğeni

Evet verem