2. Ayda yaşanan uyku sorunu

2 hafta 7 günlük olduk geçen hafta meme reddi yaşadık emmek ıstemedi hastada olmuştu ona bağladım bu hafta düzeldi şükür fakat şimdide uyumuyor gündüz 5 dk yatıyor uyanıyor uykuya dalamıyor gece uykusu aynı şekilde dün gece 8 de n gece 2 ye kadar uyutmaya çalıştık 2 de anca derın uykuya geçti 5 de kalktı keyfıde yerinde ama anlamadım atak haftası olabılır mı 8 hafta atak haftasına baktım uyku sorunu yazmıyordu ama 2 aylık bebeği olan anneler sızın bebeklerınız ne alemde umarım gecıcı bir durumdur

Benimkide aynı gece 4 de falan anca uyuyor sabahta böyle 2 saat en fazla 3 saat uyuyor sonra hep 5 dakiklaik kucağımda uyuyor başka yok ne zaman düzelir bende bilmiyorum

Valla benimkide aynı bazen gündüz aşırı uyuyor bazen dediğiniz gibi hiç uyumuyor zaten sabah 5’te kalkıyoruz :face_holding_back_tears: akşamda 11-12’ de yatıyor sanırım bu ay bitene kadar böyle olacak zaten 3. Aydan sonra dengeler oturuyor belli bir rutini ve düzeni oluşuyormuş biz şuan her ne kadar uyku düzeni beslenme düzeni oluşturmaya çalışsakta boş :sweat_smile:

Hepımız böyleysek gecıcı bır durum ozaman Bu durumlar üçüncü Ayda yaşanıyor diye sanıyordum ama erken yaşıyoruz sanırım

Sanırım 2. Ay fragman :joy: 3. Ay uzun metrajlı bir film olacak gibi :sweat_smile:

Deme öyle deme moralim bozuluyor Uykusuzluktan halüsilasyon görmeye başladım

Aynen bende öyleyim akşamları eşim gelince biraz rahat ediyorum ama bütün gün ağlama krizleriyle uğraşmak uykusuz kalmak çok yoruyor inşallah bu günler geçecek ve hatta özliycez bu küçük hallerini

Benim esım çok yardımcı olmak ıstıyor ama kızım benden başkasında durmuyor ole ağlaması yok ama yanından ayrılamıyorum

Benimki dört aya kadar gündüz uykuları bozuktu gecede iyi uyuyordu. 4 aydan sonra nolduysa geceleri sürekli kalkmaya başladı. O gün bugündür habire kalkıyo gündüz çok iyi uyuyo. Gece artık sayık uykuyla emziriyorum çok nadir 3 4 saatte bir uyanırsa seviniyorum

Benim oğlumda öyle ama bizlere nefes alacak bir alan kalması için çocukların babalarına babaların da çocuklarını sakinleştirmeyi öğrenmeye ihtiyaçları var

Benim bebegimde 1 aylık olacak uyumuyor uykuyu mu sevmiyor anlamadık ama gündüz bile bir saat uykuyla duruyor asla uyumuyor uyumamasi için sebebi yok çünkü bakımlarını yapıyorum uykuya hazır hale getiriyorum ama yok uyumuyor ben bayilcam artık uykusuzluktan ama oğlum küçücük bedeniyle nasıl dayanabiliyor anlamadim

Izde 42 günlüğüz aynıyız