2 aylı bebegım kabız

Kızlar bebegım bugun 2 ay 7 günluk gectgmz gunlerde kakasını yapabılıyodu oyle yada boyle saat gec olsada yapıyodu son uc gundur kakasını yapamıyo mamasına zeyntın yagı katıyorm yok poposunu uyarıyorum yok dün sabah poposunu uyardıgımda yapmıstı bugun oda yok cok acı cekıyo farkındayım bende oyleyım napıcam maflor kullanıyoruz onceden fayda edıyodu sımdı oda yok

Mamasini degis canim

Benim bebegim de 4 gun yapamadi canim doktor fitil ve tribudat diye bi surup yazdi oyle geçti

Laktoz alerjımız var evolvia kullanıyoruz kullandıgmz zamanlarda yanı ıkı gun oncesıne kdr ıkı kez yapıyodu gunde ama bısey oldu yapmıyo delırcem ya

Fıtılı yapamam ama surup iyimi

2 aylık ama kullanabılırmı bu surubu

Merhaba
İdrar kültürü yaptırabilirsin bizde de aynı durum vardı yani kabızlık harici hiçbir belirti yoktu ona rağmen enfeksiyon çıktı

Bizim de aynı sorunumuz var poposuna şırıngayla zeytin yağı sıkın yapmazsa 4 saat sonra tekrarlayın götürdüğüm bi doktor öyle demişti zararlıda değil fayda da ediyor bide ben çok aşırı zorlandığında 2 defa acile gittim lavman yaptılar hemen saniyesinde yaptı kakasını bütün gazınıda çıkardı doktordan fitil yazmasını istemiştim ama önermedi kesinlikle fitil koymayın dedi bana

Acile 4 gün falan oldu gideli orda gaz damlası istedim çok fazla gazı olduğu için kakasını yapmakta çok zorlanıyor aynı zamanda mamasınıda içemiyor benim oğlum bana probiyotik verdi deneme için 3 kullanımlıktı denedim ikinci günümüzde gün içinde iki defa yaptı kakasını zorlanmadan tekrardan doktora gittiğimde yazdırıcam içeriği güzel uygun bi probiyotik deneyebilirsiniz sizde doktora danışıp

Evolvia in hangi mamasını kullaniyorsunuz

Probiyotik damla kullanın dra danısarak onlar bagırsagı düzene sokuyor.

Laktozsuz olanı canım

İsmi ne canım bana yazarmısın sana zahmet

Motiflor probiyotik ama doktorunuza sormadan kullanmayın derim ben tekrardan bunun üzerine araştırma yapamadım içeriği nasıl hangi marka daha iyi en temiz içerikli olan hangisi vs vs bunlara bakın doktorunuza danışın ben yarın gideceğim inşallah doktora danışacağım

Tamam canım elbette sormadan zaten asla hıc bıseyı vermem ınsallah sıze ıyı gelır

Canim kusura bakma yeni gördüm. Çocuk doktoru yazdi surubu bize iyi geldi benimki de 2 aylik