2 aylık aşısı

Merhaba yarın 2 aylık aşımız var 2 bacağı 1 de kolundan oluyor sanırım aşıyla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız çok ateşleri oluyor mu vs

Evet 2 bacak 1 kol. Sonrasında 4 gün banyo yapmadık. Özellikle kola su değmeyecek. Bizimkinde hiç ateş olmadı. Sadece ilk gün ve ertesi gün çok halsizdi biraz uyku hali vardı

2 Beğeni

Biraz ates olabilir demislerdi bize de ama bizde ates yapmadi. Sadece ilk gun biraz huysuzdu, sol tarafina yatirip emzirmekte zorlandim biraz, kolu aciyordu sanirim ama emin degilim genel olarak sag memede zaten huysuzluk yapiyordu onceden de, o gun biraz fazla yapti.

1 Beğeni

Bende en çok nasıl emzireceğim aşılı yerlerine değmeden onu düşünüyorum :pleading_face:

Bizde de ateş olmaz inşallah :pleading_face:

Gitmeden yarım saat önce calpol verdim 6 saatte bir verdim 3 kez içti ateş olmadı ama ölçeğin yarısını verdim uyku yaptı bizim cocukta

Benim bebeğimde de ateş yapmadi. Çok fazla huzursuz da olmadı aslında. Düşündüğümden rahat geçirdi. Çok korkuyordum ateşi olur ya da çok ağlar uyumaz faln diye. Ama şükür rahat geçti.

Bu pazartesi bizimde aşımız var inşallah bizde de ateş olmaz inşallah

Teşekkür ederim hepinize​:cherry_blossom:

Geçen hafta yaptırdık çok şükür Ateş falan olmadı ama Günde 2 defa ateş düşürücü ağrı kesici kullandım 3 gün Tabii sürekli takip ediyorduk arada Vız Vız yapıyordu ama yani Öyle rahatsız edecek kadar bir sorun yaşamadık çok şükür biz de çok tedirginlik

1 Beğeni

Dusundugumden cok rahat gecti aksam uzerine dogru bir tik atesi oldu onada calpol verdim dahada bir sikinti olmadi

1 Beğeni