2 aylık bebek günde kaç kez kaka yapmalı?

Günde 1 veya 2 kez yapıyor sulu şekilde. Sadece anne sütüyle besliyorum çok nadir sütüm az olursa mama veriyorum. Doktorlar 3 gün kaka yapmaması normal diyor ama bilemedim

Bence gayet normal, benimki o zamnlar 5 ya da 6 günde bir yapiyordu. Ölüm gibi bir şeydi o bekleyiş :frowning: yavrumun karnı gaz ile dolu idi ama tuvaletini yapamıyordu ,5. Aydan sonra düzeldi çok şükür şimdi günlük 1 bazen günde 2 kez yaptığı oluyor

Çok şükür. İcim rahatladi o zaman teşekkür ederim

Rica ederim sağlıkla büyütün inşallah

Aminn hepimiz inşallah :heart:

Normaldir annesi mümkün olduğunca emzırın mama vermemeye çalışın edince süt dahada cogalıcak İNŞALLAH benım bebegımde 7 yada 8 gunu bıle buluyordu bazı bebekler degısık olabılır bazen gunde 4 yada 5 kez de yapan bebek var bazende 5 gune bır yapan bebekte o yuzden maksimum 10 gun olması bıle korku oluşturmuyormuş

Yok artık ne 10 günü 3 gunu geçerse doktor bildirin diyor genelde bilemedim hangisi doğru şimdi

Eğer sıvı halinde ıse 7 ıle 10 arası yapmaması normaldir eger sert ise o zaman sorun olabılır ama sızınkı sıvı halınde yanı yumuşak o yuzdwn sorun olmaz ama eger sert ıse o zaman sorunlu benım kızım tam 9 gun yapmadı goturdum normaldir dedı sıvı yapıyorsa sorun yok dedı 9 cu akşamına yaptı

İlk defa bu kadar uzun surelerde kaka yapmayan bebekler duyuyorum valla şaşırdım. Benim icin de tecrübe oldu teşekkür ederim