Kızlar 2 aylık bebeğim gündüzleri artık neredeyse hiç uyumuyor, gece de uykuya direniyor 3’ü buluyoruz. 54 günlük cocuk nasıl uyumaz nasıl dayanıyor?
Bı sıkıntısi vardır muhtemelen.genelde ya açtir .veya yeterince sıcak değildir ya da çok sıcaktır. Onun dışında ağrısı olabilir gaz vb.alerjisi de olabilir doktorasını gitmede fayda var bence
2 aylık olmam üzereyken bizde o sekıldeydık 10 gun sürdü sonra duzeldı sımdı 3 aylın olacağız haftaya gece uykularımıza sorun yaşamaya başladık atak dönemlerini takip edin 1 saat boyunca uğraştığınızda eğer uyumuyorsa uyutmaya devam etmeyin Oyun oynayın biraz gezdirin ya da hava alın sonra tekrardan uyutmaya çalışın
2 aylıkken biz de yaşadık. Kafayı yiyordum neden uyumuyor diye. Ne ağlıyordu ne bir şey. Gayet de mutluydu. O yüzden ne derdi vardı çözemedim de. Ama geçti. 3.ayda düzene oturdu uyumaya başladı. Ha 4.ayda uyku gerilemesi sebebiyle yine bozuldu ama yapacak bir şey yok bu da geçecek. Mutlu ve sağlıklı olduğu müddetçe takmayın
Bizde 56 günlüğüz demekki 2 ay atağı 2 gündür beni mahvetti umarım biran önce biter
Benimde aynı şekilde bugün tam 2. Aya girdi neredeyse 2 haftadır gece 3 e 4 e kadar yatmıyor sonra yatsana 5 da 6 da kalkıyor gündüzleride uyumuyor her türlü uyutma yöntemini deniyorum yinede uyumuyo uyusa bile 20 dk 30 dk anca yada en ufak seste hamen bölünüyor uykusu uyanık olunca da tek bırakıp başka odaya da gidemiyorim hemen huzursuzlanıyor nasıl bu kadar uzun süre uyanık kayıyorlar bilmiyorum