2 aylık bebişi olan anneler ne gibi değişiklikler var bebeklerinizde?

23 n tam 2 aylık olacağız 3 gündür uyku yok bızde ozellıkler gunduzlerı uykuya dalamıyor 5 dk yatıp kalkıyor gecelerıde 4 den sonra bu şekilde meme de çok uzun kalmıyor eskısı gıbı ama artık gülüyor bize bılınclı olarak artık gozlerıyle takıp etmeye başladı ve ben yanından gıdınce ağlamaları var hoşuma gitmiyor degıl bu durum​:smiling_face_with_three_hearts: sızde durumlar nasıl

1 Beğeni

Bizimde 2 ay 23 gunluk ellerini enmeye doyamiyo alamayinca sinirlenip agliyo goz temasi gulusleri surekli konusun bnmle istiyo cok guzel duygular iykulari bizimki duzensiz bazen cok uyuyo gunduz boyunca ara ara uyanip emip tekrar uyuyo aksam ustu mizmizlaniyo tm bi ilgi delisi ozellikle babaya karsi gecede ayni sekil jyanip emip uyuyo ama sabah 4 veya 5 6 gibi uyanir cok canli oluyo yine kknusma ilgi istiyo lakin hepimiz uykusuz bitkin :sweat_smile:oyle oyle geciyo guzel sukur bi sorunum yok

Ha birde nesneler dikstini hafiften cekmeye basladi gkzlerinj alamiyo ayrica bnmki tvi izliyo :sweat_smile:

Benımkıde açık olduğunda tvye doğru bakmaya başladı o yüzden ya yüzünü ters cevırıyorum yada tv kapatıyorum :smiling_face_with_three_hearts: uyku duzenınız nasıl

Sanki benim bebeğimi anlattiniz maşallah diyelim kuzulara​:joy::joy::heart::smiling_face_with_three_hearts:

dedigim gibi gibi iyku duzensiz suan uykusu geldigini anlayinca uyutuyorum bn 4 aydan sonra uyku duzenijj saglamayi dusunuyorum ama .ha birde tvi izlemesiji izjn vermiyorjm dediniz ya neden acaba ?merak ettimde

Bebekler birbirinjn ayni neredeyse cnm maşallah onlara

Gelişim geriliği yapıyor o yüzden tv ızletmemek benim için en doğrusu Tabıkı tercih meselesi :smiling_face_with_three_hearts: oğlumada 2 yaşına kadar hıc ta ve telefon hoc vermemıstım 2 yaşından sonra bellı cızgı flımlerı belırlı saat aralığında ızlettım suan 10 yaşında çok sosyal ve telefon tablet televizyon düşkünlüğü sıfır dıkkat dağınıklığı yok televizyon ızleyen bebeklerde ileri dönemlerde bunların tam tersı durumlar gozukebılıyor yada konuşması geç olabılıyor Tabıkı bu her çocuk için gecerlı değil ama bana boylesı daha doğru geliyor :heart:

3 Beğeni

Canım bizim doktorumuz 2 yaşına kadar tablet televizyon telefon hepsi yasak . arkadaşın dediği gibi Gelişim geriliği ve otizm riskini arttırıyor demişti .

Benim bebeğim bugün tam 2 aylık oldu uyku düzensiz uykusu geldiğini anlayınca uyutuyorum ama uykuya zor daliyor ve. Ara ara uyanıyor emziriyorum yine yatıyor bazen çok huzursuz oluyor ,sabah 4 buçuk 5 gibi alarm gibi :sweat_smile:uyanıyor emzirme alt değişimi ,ilgi istiyor 7 de uyuyoruz .görsel algısı gelişti takip ediyor nesneleri,insanları ,TV’ye dalıyor bazen etrafı izliyor ,çoğu kez gulumser ,tepki veriyor çok şükür gelsiimi iyi sağlıkla büyüsünler :smiling_face::palms_up_together:

2 Beğeni

Ben de her gün rutinimiz dört ve 5 saat sabaha karşı dörtle beş oldu mu hemen uyanıyor​:face_with_spiral_eyes:

1 Beğeni

@Ozlem15 Aramıza hoş geldin canım :white_heart::ribbon:

1 Beğeni