2 aylık erkek bebek kaç kilo olmalı

Kızlar 2 ay 1 haftalık olduk şükür kilolarıniz nedir bizim bebek mama yiyor sık sık acıkıyor sizde durumlar nasıl

Bizde 2 ay 3 günlük olduk 5700 oldu kilosu sizin kaç. Biz hem anne sütü hem mama yiyoruz ve çok yemek istiyor bu sıralar çok huysuz.

2 ay 25 günlük . 5900

@Senay bebeğin gelişimine bağlı olarak 5.5 ve 7 kilo arasında değişmekte.

Yarın gidicem canım kontrole bakalım ama ileri gidiyorduk mama şişiriyor ya

Maşallah canım bizimki 2 ay olmasına vardı 6 kilo iidi

Maşallah canım 2 ay olmasına bı kaç gün vardı 6 kilo idi yarın gitcem bakalım

1 Beğeni

Maşallah :blush:

Bizde tam 2 ayımızda 5 buçuk kilo olarak ölçtüler şimdi 2 ay 12 günlüğüz 6ya yakındır diye düşünüyorum hem mama hem süt içiyor bende çok diye endişelendim lakin doktorumuz gayet normal güzel demişti içim rahatlamıştı

Benim ve bebeğim 2. Ayina girdiğinde 5800 du 2,5 olduğunda yine 5800 du (2. Ayinda memeye döndük öncesinde mamaydi) inşallah 3. Ay kontrole gittiğimizde kilo almış olur yoksa mamaya yeniden döndürebilirler​:pensive:

İnşallah almıştır kuzum keşke meme yese hepsi ama malesef

Maşallah canım

Evet 6400 olmuşuz kızlar maşallah barekallah 2 ay 8 günlük

1 Beğeni

Benim bebeğim mama yiyor da ben istemiyorum memeye döndük işte bakalim

Maşallah canım benimki emmiyor kıyametler sutumde az zaten

Süt için biseyler yapmadin mı valla ben çok uğraştım beni emsin diye de

Yaptım yapıyorum anne çayı içtm malt içecek içtim bestlak kullandım rezene kimyon çayı içtim bol su içiyorum bol yeşillik yiyorum hoşaf yedim dut kurusu suyu içtim ama yok işte emmedigi için artmıyor yakında kesilir

3 saatte bir sağ mutlaka ensede emmese de artıyor belki arttıkça da emmeye başlar. Ya açıkçası mamalar da bebişlerimiz için hepsi emecek diye bir kural yok ben biraz takıntı haline getirmiştim hayalimdi bebeğimi emzirmek emzirirken gözlerine bakıp o emme sesini dinlemek işte simdi emiyor kilo alsın diye dua ediyorum

Evet sağımda yapıyorum canim bakalım… Ah ah o duyguyu bnde yaşamak isterdim nasip olmadı inşallah seninki devam eder cnm

1 Beğeni