Kızlar merhaba oğlum 2.5 aylık anne sütü ile besleniyor. Kakasını 3-4 günde bir yapıyor hatta bir kere 9 gün sürdü doktora gittik sizin bebekleriniz nasıl endiselenmeli miyim ?
Canım benimkide 2 gün de bir yapıyor mamasina 1 çay kaşığı hakiki zeytin yağı kat şifa olsun
Aynı durumdayım benim bebekte 4/5 günde bir yapıyor metsil ve zinco kullandım halen aynı sadece gaz çıkartıyor fakat kaka sorunumuz var anne sütüyle besliyorum
Öyle olunca kilo alıyormuş kakasını her gün yapan çocuk kilo almıyor haftada bir gün yapıyor bizimki de
Bu nerden çıktı ki? aksine Medicana hastanesinde doktorumuz biz doktorlar kaka yapan çocuğu severiz çok iyi dedi bzm için, benim oğlum 5 6 kere kaka yapıyor günde. Anne sütü alıyor sadece 3 kilo doğdu şu an 2 aylık 5.480 Gr kilosu. Kakanın kilo ile alakası yok ilk kez de şu an sizde okudum bunu. arkadaşımın kızı var oğlumdan 9 gün büyük 2 3 günde bir kaka yapar ve aramızda kilo farkı var bir de o anne sütü ve mama aynı anda kullanıyor oğlum daha kilolu. Anne sütü alan bebekte 10 güne kadar yapmaması da normal karşılanır fakat kilo ile ilgili bir bağlantı kurulamaz:)
Ben de götürdüğümde doktorum öyle söylemişti kakasını yapmıyorsa etine veriyor yani kilo alıyor diye ben de ondan öyle yazdım nereden bileyim
bizim çocukta hergün 2 tada 3 kez kakasını yapıyor 1 aylık