2 Aylık uyku

Kızlar tam 2 aylık olduk ama gündüz o kadar huzursuz ki ne ağlamasi bitiyor ne uyuyo bu durumu yaşayan var mı kafayı yicem

1 Beğeni

Gaz sancısı olablrmi gazını çıkarıyomusunz sık sık gazdan dolayı ağlıyorsa örtüye koyup bi taraftan siz bi taraftan eşinz veya destek olan başka biri varsa yanınzda tutup o şkl sallayın bebkler o şklde çok rahatlıyo uyur da inşallah

1 Beğeni

Canım o tehlikeli imiş öyle sallasan bile çok yavaş sallaman gerekiyormuş bebeklerde sarsılmış bebek sendromu varmış beyin kafasına carpabilir nörolojik sorun körlük engellilik gibi durumlar oluyormuş ben öğrendiğimde beri beşiği bile gıygıy çok yavaş sallıyorum

Zaten yavaş yavaş sallamak daha iyi sarsılmış bebek sendromu daha çok kafaya yapılan ani sert hareketlerde olur bu tüm vücut olduğu ve yavaş yavaş sallanırsa bişey olmaz kız sallanmadan uyuyan bebek yok ben tanımıyorum kendmz de dahil bu şkl uyutmak kolik ve gazlı bebeklere iyi geliyor diye biliyorum dikkatli olunrusa elbette

Ya biz uyumadiginda yapıyorduk ama hiç uyumuyodu ayaktada uyumaz mesela ama bir doktor dan dinlemiştim kucakta sallama hızında olcakmis beşik hızlı sallandiginda da oluyormuş ilk zamanlar kafasına dikkat ediyoruz ya boynunu tutamiyor diye biraz da o sebepten

Evet de dikkatli olmak lazım işte hafifçe sallanırsa bişey olmaz Allah’ın izniyle

1 Beğeni

İnşallah ben çok korkuyorum valla bir kaç defada hamile iken falan kaybettigimi gördüm etkilendim

Benimkide 1 ay 24 günlük son 3 gündür ne gece uykusu var doğru düzgün ne gündüz sancısı olmadığından eminim ama boyna ağlıyor ne yapacam bilgim yok

1 Beğeni

Evet gazıni çıkarıyor m sallama olayına gelince benle kızım tekiz mümkün değil

Anne olmak çok zor

1 Beğeni

Allah hepimizin yardımcısı olsun