Gündüz uykusu yok bebeğimin akşam da çok zor uyutuyorum bünyem çok yoruluyor ne yapmalıyım acaba gündüz de hep kucak da olmak istiyor yatırınca ağlıyor
Canım bizimki de hiç uyumuyor hiç Ama çok şükür akşam 7-8’den sonra uyuyor Sabah 5-6’ya kadar Ama tabii geceler kalkıp Emziriyorum Bizimki akşam uykusu var maalesef kucağa alıştırma emziğini kat ağzına salla veya ona Kur’an sesleri aç mesela ben kızımı çoğunluk uyku Kur’an sesi ile uyutuyorum
Canım emzik almıyor malesef kuran sesleri ile uyutuyorum dediğin gibi akşam uyutunca gece acıkınca uyanıyor karnını doyuruyorum geri uyuyor ama gündüz maalesef uyku falan yok belim ağrıyor artık sürekli kucak da olmak istiyor
Benim kız da asla uyumuyor yani desem gözlerini kapatıyor 2 dakika sonra tekrar uyanıyor yapacak bir şey yok ama Zaman geçtikçe düzelir umarım Yine iyiyiz işte gece uyuyorlar gündüz de bir 3-4 saat uyusalar mis
Aynen canım en azından yemek yaparken uyusa keşke
Ama benim bebeğim İlk günler gibi değil mesela yerde bırakıyorum bir ses açıyorum yani o an bir yemeğimin doğrama işlemini yapabilirim Onun dışında da kucağımdayken de yemeği karıştırabilirim yine de günde 3-4 saat uyusalar hem işimizi yaparız hem yemeğimizi
Aynen canım