2. Çocuk ne zaman olmalı 😅

Teşekkür ederim inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Ayy zerrin ben seni hatırladım Horasan da mıydın hınıs da mı şuan hatırlayamadım hayırlı olsun :smiling_face::rose:

Evet canım Erzurumluyum bende Tekman ilçesindeyim uzun bir süredir foruma giriş yapamıyordum yeni hesap açmak zorunda kaldım teşekkür ederim Rabb’im isteyenlere nasip etsin inşallah ben hiç istemiyordum sprial taktırdım oda korumadı maalesef yapacak bir şey yok kurban olduğum nasip ettiyse vardır bir bildiği

Aa evet tamam Tekman hatırladım şimdi. Nasılsın iyisidir inşallah :folded_hands:t2: olsun sağlıkla al kucağına inşallah onu veren rabbim kolaylığını da verir elbet Allah yardımcın olsun :sparkling_heart:

Elhamdülillah çok şükür sen nasılsın bebeğin elisa iyidir inşallah

Allah razı olsun canım ikisine bakma gücünü verdiyse Rabb’im üçüne bakma gücünü de verir

Çok şükür iyiz bizde elisa da büyüdü artık bana zoru yok şükür :two_hearts:idare ediyoruz klasik ev halleri :smiling_face:

Zoru kalmadı diyince merak ettim çocuğunuz kaç aylık veya yaşında

Maşallah Rabb’im yokluklarını göstermesin inşallah benim kızda öyle 1 yaşından sonra zorlanmadım artık

22 aylık şükür elhamdulilah daha küçük bebekken de zor bi bebek değildi şuan da değil

Evet evet bulunduğumuz yer konumundan dolayı ben elisayı sürekli dışarıya çıkarıyorum köye gidiyor babasıyla akşama kadar duruyor oynuyor :sweat_smile:

Öyle çocuklar dışarıyı çok seviyor köyde olmanın avantajı da bu hayvanlardan çekinmiyor korkmuyor hatta bir keresinde ineğin yavrusu annesini emerken gördü ineğin altına girdi anne bak çıce benim diyip emeye çalıştı da son anda izin vermedim