2 sorum var

Kızlar 2ayda toplam 600 Gr aylık 300 almis ek gıdaya da başladık biraz fayda olur diye düşünüyordum canım sıkıldı ya dk 2500 6ay4günlük 6200
2.sorum da bugün 6ay aşısı olduk ateşini kaç saat aralikla kontrol ediyim diğerlerinde gece 30 dk bir uyanıp bakıyordum öyle olunca da perişan oluyorum 1-2 saate baksam olur mu

Kilosu çok düşük değil tam ortasında ateş olarak o kadar kendinizi ezıyete sokmayın ALLAH korusun ateşlenecek bebek aşıdan sonra belli oluyor 4 saat içinde ağrısı olabılır gece uyumadan önce bir çay kaşıgı kadar biraz parol verin şimdi aşı yerı acıyordur ben öyle yapıordum şimdiki kızım daha kucuk ama dıger iki cocugumda hep oyle idi genelde bıde cocuklarıma ne yaptıysam genelde deftere not ederim kılosu ıyı benımkı o zaman 5 400 kılo imiş 6 cı ayda bide artık ek gıda falan da alır dahada toparlanır ALLAH ın ıznıyle geçmiş olsun.

Ek gıdaya başladık bende yarar diye düşündüm de sanırım daha yeni diye fayda olmadı 2 ve 4aylarda hep 30 dk bir baktım gece alarm kurup şimdi dediğiniz gibi yapıyım

1 Beğeni