Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım geçiçi bir süreçtir
Geçecekse beklerim ya hep böyle devam edecek gibi geliyor bana
Benimki bi daha terellellisi uğramazsa geçti . 2 yaşı bskliyorum ![]()
senkide geçeer sonra 3 yaş gelir zatem böyle böyle ergenlik falan derkeeewwwn biz toprak olcaz gün yüzü göremeden![]()
![]()
Hangi anlarda niçin hırçınlık yapıyor bence önce ona bakabilirsiniz. Benimki de 23 olacak bazen açken bana vurmaya başlıyor. Uykusu geldiğinde kafa atmaya başlıyor. Bazen ısırmaya yelteniyor.
Hepsi de benim zamanını geçirmemle alakalı. Durumu çözdüm 3.kez yaptırmadım. Elini de tutuyorum vurmak yok diyorum. Başka çocuk ona vurduğunda bile “Sen ona vurmadigin için seni çoook seviyorum sen çok akıllısın oğlum” diyerek başını seviyorum. Dışarıda toprakla da az vakit geçiriyor olabilir mi? Enerjiyi atamayinca anneye saldırıyorlar genelde de. Su ve toprakla oynamak benimkini çok sakinleştiriyor.
Şu bi kaç gündür bu vurma hareketini yapıyor bana itiraz etmek istediğinde oluyor ama misal yemek yerken istemediğinde zorlamam yedirmem zaten ne diye vuruyorsun. Dışarı konusunda yetersiz kaldığımı biliyorum çünkü sürekli çıkaramıyorum yakınımdaki park güvenli değil oyuzden babasıyla hafta bir iki kez anca çıkarıyorum ama suyu sever ve evde hergün suyla oyun oynarız yarım saat havuza girme hakkı var atlamalı zıplamalı oyunlarda oynarım ama ne biliyim iki üç gündür vurma şeyi var
Her dk basindayim ben de güvenlikli olsa ne yazar? Biz sabah akşam çıkıyoruz başka türlüsü zor erkekkk yaa kök söktürür yoksa
Bence çıkın yani eksikliğiniz o. Zaten yaz bitince yine evlere tıkılcaz ne kadar çıkarsak sosyalleşirse o kadar iyi. Akrabalara da sık sık götürüyorum yeni insan fobisi kalmadı o da baya zorluyordu beni![]()
Bende her dk başındayım ama sadece park olarak kullanılmıyor gibi öğrenci yurdu var yanımızda bütün gençler orda çocuklu anneler gün yapıyor çocukların biraz yaşları büyük pek iç açıcı olmuyor bizim için kızımı korumakdan oyun oynayamıyor kendimde panik atak geçiriyorum öyle olunca çoğu zaman ev güvenli geliyor bana
Başka park yok mu yürüme mesafesinde?
Malesef küçük bir ilçede olduğum için çok fazla park bile yok sakin olan bir tane biliyorum oraya da tek başıma gidemem ama sabah erken saatlerde bizim burdaki park sakin oluyor belki erken davranıp park aktivitesini çoğaltabilirim umarım işe yarar