- Ayda başlayan ve şuan 21 ayda bu kadar olmaz dediğim herşeyi yaşıyoruz. Zaten herşeye ağlıyor montu arabada yolculukta olsun evde olsun dışardan gelince mesela çıkarmak istemiyor ağlıyor atıyor kendini yerlere . Anlatsan anlamıyor sakinleşmesini beklesen 20 dkka ağladıgı oluyor . Siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz
20 aylık oğlumda da durumlar aynı. Ben çok müdahale etmiyorum hatta konuşmuyorum bile. Temas bile istemiyor, zorlamıyorum. Sessiz kalıp işlerimi yapmaya devam ediyorum. Onunla ve yaptığı şeyle ilgilenmediğimi görünce bırakıyor. Bazen de ilgisini çekebiliyorum başka yere. Çoğu zaman çekemiyorum tabi. En sevdiği şeyleri bile reddediyor. Dışarı çıkıyoruz. Eve getirirken de banyo yapacağız diye söylüyorum öyle kanıyor şu aralar. İnşallah geçici bir süreçtir. Sakinlik gerek… Zormuş ama…
Evet bu kadar zor olacağını bende düşünmedim evde bazen bir şekilde meyve sevdiği atıştırmalık unutuyor dışarda daha zor . Aynı temas sevmiyor baksak bile kızıyor şaka gibi
koltukta zıplama sizde de varmı şimdi de yatak odamıza sardı oraya çıkıp oturmak istiyor iki odayı da gün içinde kapatıyorum onun sağlığından önemli değil umarım doğru yapıyorumdur