2 Yaş Sendromu

Biliyorum burada birçok bebek daha küçük ama arkadaşlar ben bittim iki yaş sendromu mahvetti bizi.

Sürekli ağlama krizler inat kucak. Derledi de inanmazdım resmen yenidoğan dönemini mumla arıyorum

tam olarak şöyle bişey o yüzden dinlenmeye çalışın şimdiden

Benimki daha 16 aylık fazlası var eksiği yok kendini yerlere atıp çığlık çığlığa bağırıyor ağlıyor aşırı kucak delisi oldu nereye gitmek istese siz beni kucağınızda götürün diyor kucağımıza alıcaz birde oturmıycaz ayakta bekliycez daha neler neler :woozy_face::woozy_face::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:ha birde babasına takmış durumda baba nereye oda oraya afedersiniz adam tuvalete bile gidemiyor :joy:

Aynı ya bizde de 18.ci ay başladı ama öyle böyle değil şamsa bizimki bana düşkün oldu kucağımda yaşamak istiyo.

Ya dün arkadaşım vardı eşim felan oturuyoruz sebepsiz ağlama krizine girdi odasında kapıyı kapadık biz de. 5-6 dk devam etti baktı yanına gitmiyoruz geldi içeri baktı oat diye yere attı kendini önümüze öyle devam etti.

Bu dönem neymiş böyle nasıl geçicek ben bilmiyorum

ALLAH yardımcınız olsun benım oğlumda oyle idi ve bana asla gelmıyordu hep babasına gıderdı gece yataktan cıkıp bızım yatağımıza gelırdı aglardı derdı sen gıt babamla ben uyucam benı benım yatağımdan kovardı besle kargayı oysun gözünü kesin benım oglumq ozel cıkarmışlardır… birkeresınde elmayı soydum agladı saatlerce nie o elmayı soydun dıe bu sefer benle babası birbirimize girerdik elmaları gerı yapiştırmad muzlarımı dikmedım normalde cocuklara asla vurmam ama buna patlatırdım şimdi gecmişi hatırladım gıdıp ona patlatasım gelıyor :rofl: ama gecıyor zamanla şimdi cok uysal bır bey efendı olmuş

Dikkat çekmeyede çalışıyorlar odada ağlasa mesela gelip yanımda ağlıyor geçici bir süreç sonuçta umarım kolaylıkla atlatırız Rabbim kolaylık versin hepimize :palms_up_together::heart:

Allah kolaylık versin bacım zor beee

18.ayda atak varmış 2 yaş sendromu na daha var sanki ama tabi belli olmaz 1 yaş da sendro yasadimi acaba benimkide durmuyorda odadan odaya gecemkyorum tuvalete gitsem ağlıyor 11 ay 18 günlük

Asil 21 aylık tam anlamıyla 2 yaş sendromunu yaşatıyor bize :woozy_face: Artık bebeklikten çocukluğa geçiyor bir nevi bebeklik ergenliği. Kendinin de bir birey olduğunu kanıtlama çabaları
Hep benim dediğim olsun olmazsa ağlarım kendimi yerlere atarım diyor resmen :face_with_spiral_eyes::exploding_head:
Geçen gün kitabı yırttı yapıştır dedi yapıştırdım eskisi gibi olmadı diye ağladı aynı kitaptan aldım.
Muzu cam rendeyle rendeledim yoğurdun içine koydum çıkar diye ağladı yeni muz verdim kabul etmedi yeni yoğurt verdim kabul etmedi ağladı küstü yemedi.
Kendinin istemediği kıyafeti giydiremiyorum, istemediği kitabı okuyamıyorum, istemediği oyuncakla oynatamıyorum. İstediği bir şeyi almazsam ya da vermezsem ağlama krizleri çığlıklar başlıyor :downcast_face_with_sweat:

Muz dikme safasinda patladım :sweat_smile: bizde şöyle birşey yaşamıştık. Asansörü çağırmak için düğmeye bastım. Vay efendim sen nasıl basarsin ben basacaktim. O asansörü geri gonderdij tekrar oğlan bastı ama hala mutlu değil. Bu seferde ilk sen bastin ben ikinci oldum diye saatlerce ağladı :sweat_smile:

:rofl: Vala psikopatlar bunlar bazen o kadar beni manüpüle edıyorkı kendımı intihar edesim gelıyor :rofl: Ne yapacaksan bana yap diyordum yeterkı kes aglama derdim şimdi 5 yaşında adam olmuş bıraz :grin:

Bizde de aynısı 16 aya girmeden başladı. O kadar çok ağlıyor ki yerlere atıyor kendini. İstediğini alamayınca :face_holding_back_tears:. Ne zaman geçer bunlar :melting_face:

16 aylık ve 12 yaşında iki çocuğum var.. büyük oğlan 3 yaşına kadar su isterken bile ağlardı. Küçüğü de stni olacak diye korkuyorum yaa

4 gun sonra ikiye girecek ve halen artarak devam…

Merhaba şuan aynı şeyi yaşıyoruz ne zaman nasıl geceçek sizce gece yarısı kalkıp babasının yanına gelmek istiyor öyle kucagında durcaak

Üstüne düşmemeye çalışın ben oyle yaptım bıde onun ıstemedıgı seylerı yapmayın suyuna gıdın şuan kusura bakmayın ama galıba oyle okuyor sevmiyorlar cunkı benımkıde nefret derecesine gelmişti hiç annem varmı yokmu sesını bellıbetmezsı hep baba bıde babası sızı onun yanında sevsın misal diyelim baba işe gıdıcek işte dıor al ben gıdıyorum dıye cocuk bak gene benı babamdan ayırdı dusuncesıne kapılıyor baba kendısı o sorunu cozmelı oğluyla bızımkıde babası bır yere gıdınce al gotur bunu derdı onun kucağından ben alınca benı doverdı aglardı çok sorun yasadım bıraz zorlandım ama elhamdülillah gectı onun dedıgını yaparak sevdıgı seylerı yaptık işte benı sev ben senı cok seviyorum hep tatlı dil bıde baba sıze yardımcı olsun oda işte onun yanında sıze kızmasın sızı ona sevdirme yoları yapsın dedıgım gıbı psikopatlar bıraz zamanla :rose:

Çok sağolun bizde eşimle o kadar sabırlı davranıyoruz ki tekrar bende uyusun babasına bunkadar düşmesin diye ama dün zaten eşim işten geldi uyuyakaldı gündüz hiç görmedi yani ondan mı yaptı bilmiyorum bugğn beraber vakit geçirin diyeceğim bakalım ne yapacak

Biraz sabır annesi evet zor ama malesef biz anneler her şeye katlanmak zorunda kalıyoruz ben cok agladım zorlandım ama elhamdülillah şimdi çok ıyı aramız bazen bana cıcek getırır bahseden anne ıyı sen benım annemın der oper sarılır gececek İNŞALLAH üstüne düşmeyın ALLAH zamanda İyi etsin :rose:

Allah razı olsun tamamdır . Çok şükür gündüz son dkkaya kadar iyiyiz uykular sorun o da büyüyor daha da sakin kalıcaz inşallah :folded_hands: