Bugün tuvalete alıştırmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum kaç saatte bir yada yarım saatte bir mi götürülmesi lazım siz nasıl alıştırdınız erkek çocuk sürekli oyuna yöneliyor
Merhaba bende bu hafta başlamayı düşünüyorum tam iki yaşında kızım. Çok fazla hazır olduğuna dair bir belirti yok ama ufak ufak alıştırmaya başlamayı düşünüyorum çok mu zor acaba ertelesem mi biraz daha
Yani biraz gündüz çok zorlandım akşama doğru kendisi söylemeye başladı akşam söyledi ve tuvalete yaptı küçüğünü
Gecede bez bağlamadım Alex vardı çarşafın altına geçirdim
Alez vardı
Bizde 2 yaşndayız bn biraz sinyalleri görnce erken başladm da gece uyksnda bez takyorum ya gece beslnmemz var bzm o yüzden onu keseblrsm cok iyi olck öğlen uykmzda bez takmıyorum
Ben emzirmiyorum 2.hamileyim çömelip oturmak beni yoruyor akşam yemek yedirip uyutuyorum bugün daha rahatız kolay alışıyor
Bende bez takacağım bu gece bugün sabaha karşı küçüğünü yaptı mecbur üstünü değiştim sabah çarşafını filan da
Gece kaldryormsnz tuvalete
Yok bu gece kaldırmafım dün çok yorulmuş ev işi bide hamilelik var o yüzden uyanamadım
2 yaşındaki kızınız deliksiz uyuyor mu peki uyanamadım diyince merak ettim
Erkek canım evet akşam 10 gibi uyuyor kalkmıyor sadece su içmek için uyanıyor sonra uyuyor hemen