Mevlam senden istiyorum
Babam ile birlikte tüm hastalara şifa ver , hastane köşelerinde bir umut bebek hasreti ile yanıp tutusanlarin kucağını boş birakma ,biliyorum secdende gizli gizli ağlayan yürekleri sen bilirsin o sevgiden hakeden kullarını boş cevirme
Annem , babam benim dünyadaki cennetim, onlara da hem bu dünya da hem de ahirette cenneti nasip et .
Seytansi insandan, şeytandan, pis nefeslerden ailemi sevdiklerimi tüm iyi insanları koru
Eşimi çok seviyorum her geçen gün muhabbetimizi daha da artir, işini gücünü rast getir.şükür ki karşıma çıkardın çok seviyorum seni Allah im
Evladımi yıllar sonra bana nasip ettin, onu çok sevdiğimi söylerken bile içimde bir şeyler cız ediyor , onu koru tahtını bahtını şansını iyi et , iyilere denk getir
Bu yıl 34 olacağım , bir sağlıklı bebe daha nasip et hayırlısı iyisi ile rabbim
Biliyorum geciktiriyorsan en güzelini nasip edeceksin, en güzel yerden geniş ferah villa istiyorum Allah im,.bahçesinde çeşitli meyveler olsun bir de içinde çalışan Bahçıvan ,temizliğe yemeğe bakan yardimci bir abla 

Savaşlar , seller , depremler yangınlar , kitliklar , fenaliklar,pislikler , kötü insanlar , pis nefesler , şerlerin hepsi ailemden, ulkemden tüm iyi insanların üzerinden yok olsun .
Kötü insanlar azalsın, iyiler çoğalsın
Cebimdeki para artsın azalmasin, insanlara bol bol yardım edebileyim, çok bereketli ver ki Rabbim senin yolunda harcayabileyim
Dualarımin kabulü için Fatiha okur musunuz :))))