2026 dan beklenti dilekleriniz neleer

2026 bana sevdiklerimin acısını gösterme

Hayalimde ki evi alabileyim

En güzel şekilde evladımı yetiştireyim ,hamile kalmayım

Eşim çook ramantik olsun evimin huzuru bereketi evimden eksik olmasın

Kem gozlulerin kötü düşünceliler uzak olsun Benim ve ailem hakkında ne düşüluyorsa 40 katını başlarına ver iyiyse iyi kötüyse kötü bize kötülük eden kapıma gelsin özür için

7 Beğeni

Hamile kalmayayım :grin::grin::grin:

2026 da sevdiklerimi kaybetmeyeyim. Hep beraber olalım.

Bizde ev alalım inşallah. Kaynanamdan çok uzakta bir ev.

Kaynanam bana musallat olmasın benden uzak dursun bsşka şeylerle uğraşsın.

Bebeğim çok sağlıklı büyüsün. Ahlaklı olmayı öğretebileyim. Sevgiyle büyütebilelim bebeğimizi.

Eşimi Allah başımızdan eksik etmesin. Ona çok sağlıklı geçireceği bir yıl nasip etsin Allah.

Annemin ne muradı varsa bu yıl içinde kabul olsun istiyorum. Gün yüzü görsün rahata ersin.

Olurda kpss ye girersem atanmayı nasip etsin Allah. Hayırlıysa etsin hayırsızsa bana yaramayacaksa etmesin .

Sanırım 2.çocuk istiyorum 2026da :grin::grin::palms_up_together::palms_up_together:

Bu yıl altın fiyatları düşsün, dolar euro yere çakılsın. Enflasyon oranı düşsün. Ekonomik sıkıntılar bitsin. Topraklara bereket yağsın. Hiç şehit vermeyelim. Dünyadaki savaşlar dursun. Müslümanlık hakim olsun dünyada. Kötülükler yeryüzünden silinsin. Deprem yaşamayalım. Doğal afet görmeyelim. Kötülük , zulüm görmeyelim. Tecavüzcüler yerin dibine batsın çıkamasın. Katiller, teröristler, kötülük saçanlar yeryüzünden silinsin. Dünyada iyilik , güzellik, mutluluk, huzur , sevinç, güzel ahlak hakim olsun. Bu senede güneş doğudan doğup batıdan batsın . Yeryüzündeki tüm çocukları melekler korusun. Kötülük görmesinler . Hep sevgi görsünler.

Hepsi 2026 da olursa sevinirim. Teşekkürler :grin::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

7 Beğeni

Duaların kabulu için El Fatihaa :smiley::smiley::smiley:

6 Beğeni

Amin amin amin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:ayy sesli güldüm

Kız 2.cocugi istiyom hamile kalmayım diyin nasıl olacak o​:sweat_smile:

1 Beğeni

Yok sen yazmışsın ya senin yazdığına güldüm :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: ay dilek olarak algılanmasııııın. Allahım sen biliyosun :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Mevlam senden istiyorum

Babam ile birlikte tüm hastalara şifa ver , hastane köşelerinde bir umut bebek hasreti ile yanıp tutusanlarin kucağını boş birakma ,biliyorum secdende gizli gizli ağlayan yürekleri sen bilirsin o sevgiden hakeden kullarını boş cevirme

Annem , babam benim dünyadaki cennetim, onlara da hem bu dünya da hem de ahirette cenneti nasip et .

Seytansi insandan, şeytandan, pis nefeslerden ailemi sevdiklerimi tüm iyi insanları koru

Eşimi çok seviyorum her geçen gün muhabbetimizi daha da artir, işini gücünü rast getir.şükür ki karşıma çıkardın çok seviyorum seni Allah im

Evladımi yıllar sonra bana nasip ettin, onu çok sevdiğimi söylerken bile içimde bir şeyler cız ediyor , onu koru tahtını bahtını şansını iyi et , iyilere denk getir

Bu yıl 34 olacağım , bir sağlıklı bebe daha nasip et hayırlısı iyisi ile rabbim

Biliyorum geciktiriyorsan en güzelini nasip edeceksin, en güzel yerden geniş ferah villa istiyorum Allah im,.bahçesinde çeşitli meyveler olsun bir de içinde çalışan Bahçıvan ,temizliğe yemeğe bakan yardimci bir abla :palms_up_together::winking_face_with_tongue:

Savaşlar , seller , depremler yangınlar , kitliklar , fenaliklar,pislikler , kötü insanlar , pis nefesler , şerlerin hepsi ailemden, ulkemden tüm iyi insanların üzerinden yok olsun .

Kötü insanlar azalsın, iyiler çoğalsın

Cebimdeki para artsın azalmasin, insanlara bol bol yardım edebileyim, çok bereketli ver ki Rabbim senin yolunda harcayabileyim

Dualarımin kabulü için Fatiha okur musunuz :))))

8 Beğeni

Sağlıklı bereketli bir yıl diliyorum evlatlarima eşime kendime,sevdiklerime.:sparkles::sparkles::sparkles:

Rabbim değil 2026da hic bir yılda bana ailemin evlatlarımın sevdiklerimin acısını gostermesin Aminnnn :sparkles::sparkles::sparkles:

Evladimi sağ salim kucagimiza almayı diliyorum​:sparkles::sparkles:

Eşime güzel hayırlı iş maaş diliyorum.:sparkles::sparkles::sparkles::sparkles:

Ve 2026da yeni ev diliyorum inşallah yaşadığımız yer bu sefer yıkıma girer.:sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles:

Sağlık :sparkles::sparkles:

İş:sparkles::sparkles:

Ev​:sparkles::sparkles:

Çocuk :sparkles::sparkles:

Güzel şeyleri manifestliyorum :sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles:

4 Beğeni

Hamile kalmayayım sozunde patladım shsjsjd

1 Beğeni

2026 bana huzurunu büyüttüğüm, yüklerimi hafiflettiğin bir yıl getirsin.

• Evladımla ilgili daha rahat, daha keyifli günler getirsin

• Maddi anlamda nefes aldıran gelişmeler olsun

• Kalbimi yormayan, beni güvende hissettiren gerçek bir sevgi

• “İyi ki böyle olmuş” diyeceğin net kararlarım olsun

• Kendim için ayırabildiğin biraz daha zamanım olsun

Az gözyaşı, bol kahkaha…
Koşuşturma çok ama iç huzuru daha çok olsun :white_heart:
Aminnnnn :folded_hands:

3 Beğeni

Hic bir beklentim yok çocuğum sağlıklı olsun yeter

1 Beğeni

2026 dan çok sey beklıyorum hepsı de gerçekleşecek :light_blue_heart::cherry_blossom:

1 Beğeni

Bu duanı diyanet işleri başkanı cıkıp dua edecegıne senın etmen lazım on numara beş yıldır veriyorum çokça amin eklemek istiyorum bıde bişi ALLAH Müslüman kanı dökenlerin sonunu tez zamanda getirsin mazlum Müslüman kardeşlerimiz feraha ulaşsın iyilik kardeşlik dünyada kocaman bir çiçek gibi açsın amin amin amin

3 Beğeni

Amiiiin amiiiin amiiiiiin. Allah kabul etsin inşallah sağ ol çiçeğum :grinning_face_with_smiling_eyes::star_struck::cherry_blossom:

1 Beğeni

Hastalara şifa dertlilere deva versin. Tabiki enfeksiyon kapan bebegimiizinde kurtulmasini nasip etsin tez zamanda inşallah huveyda iyi haberler verir inşallah … Bütün çocuklarımizi korusun evlatlarimizi bize bizide evlatlarimiza bağışlasın Rabbim. Bütün evli ciftlerimiz huzurlu ve mutlu olsunlar içinde bende dahil​:palms_up_together:. Evlatlarımız hem okulda dünyada umarım başarili olup önemli yerlere gelirler hemde Allah katında hayırlı insan olurlar :palms_up_together:. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın kötü niyetli insanlarda kendi kotuluklerinde boğulsunlar …Arkadaşım gibi bende hamile kalmak istemem 3tane yeter Allah’ım olmayanlara ver ve @Kuti 'mize nasip et​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together: @514habis_r ve ben dahil bütün kadınlara bol bol para nasip et harcayalim stres Atalım (AMİN)

6 Beğeni

Amiiiiiiiin inşallah ağzın bal yesin :star_struck: hüveydanın küçük kızı mı enfeksiyon kapmış kaçırdım mı ben o kısmı görmedim hiç. Allah şifa versin inşallah

1 Beğeni

Yok cnm bı akrabasiydi sanırım bebişle ilgili haberler veriyorya ameliyata girecek duzelirse demisti

1 Beğeni

Ben o kısmı atlamışım ya tüh geçmiş olsun bebeğe acil şifalar diliyorum :palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Ay ay cooook ıyı bır dua Amın demesi duser bızede. Her cumlene saglık​:light_blue_heart::light_blue_heart::light_blue_heart:

Bol bol huzur saglık para ıstıyok 2026 duy bızııııı:sweat_smile::joy:

3 Beğeni