2026planim
Cocugumu büyütmek
Birdaha Hamile kalmamak
Sezeryan göbeğimi yok etmek
Ve Allah kısmet ederse oğlumla arkadaş gibi takılıp yaza güzel bir tatil yapmak ![]()
![]()
2026planim
Cocugumu büyütmek
Birdaha Hamile kalmamak
Sezeryan göbeğimi yok etmek
Ve Allah kısmet ederse oğlumla arkadaş gibi takılıp yaza güzel bir tatil yapmak ![]()
![]()
Benimde normal dogumda kaldi gobek ne yaptıysam gitmedi . ![]()
Canım tabiki çocuk herkesin kendi kararı ama yaşın daha çok genç . Kendini erkenden iki çocukla yıpratma bence. Önünde bol bol zaman var Allah kısmet ederse. Ben 32 yaşındayım ilk bebeğimi 32 yaşımda kucağıma aldım. Malum yumurtlama saati diye birşey var belkide 1,2 seneye benim saatim dolacak bilemiyorum. E tek çocuklada kalmak istemiyorum. Ama inanır mısın 2.yi gözüm asla almıyor. Allah verirse başım gözüm üstüne derim ama şuan isteyerek 2.yi kaldırabileceğimi sanmıyorum. Çocuk yapmak içinde yaşım gidiyor yani düşün. O yüzden acele etme ilk bebeğinin tadını çıkar. En azından bi 3 yıl ara koy . Kendinde önemlisin. Sen tükendikten sonra bebeklerine de yarayamazsın. Onları güzel büyütebilmemiz için fiziksel ve beyinsel gücümüze ihtiyacımız var
2bucuk oldu![]()
2026 ya şayet yaşarsam Allah hayırlısıyla can sağlığı nasip etsin cümlemize
Kızımı büyütmek onunla arkadaşça yaza adım atmak
Birlikte ailece bir tatil yapmak gitmediğim ertelediğim yerler var
Kendimi bulmak istiyorum
Vakit geçirmek
Kitap okumak
Yapabilirsem ehliyet almak
Birikim yapabilirsem neden olmasın umre çok isterim kızım daha küçükken gitmek
Allah nasip ederse abim be kız kardeşimi evlendirmek çünkü artık yaşları geçecek
İbadetlerimi rahatça yapabileceğim zamanı ayırmak istiyorum
Yeni hobi arayışındayım üretmek anlamında o yöne gidebilirim
KPSS ile atanmak istiyorum yada ikinci üni neden olmasın
Ve sağlıkla huzurla mutlulukla Allah korkusuyla geçireceğim temiz sakin bir hayat ailemle geçirmeyi düşünüyorum Allah nasip etsin cümlemize amin
Ocak 12 de evlilik yıl dönümümüz 1.yılımız napsam bilmiyorum bebek var dışarda kutlayamayız evde belki birşeyler yapabilirim (şüpheli) çünkü bebek var
ay napsam kızlar hediye alınıyor mu ki yardım edinnn
Deliksiz uyumak. Kaynanamdan bilezik alacağım var onu almak. Deliksiz uyumak.
Deliksiz uyumak![]()
Ben 2cocugumu o şekilde büyüttüm ilk oglum hiç uyumazdi sabaha kadar beşik sallardım ortanca oğlum aksine emer yatardi 2yas var aralarında ben düşünmüyordum eşim istedi gizli gizli iğne vurduruyordum yakaladı oylelikle 2ci oldu ama gerçekten peş peşe büyümeleri kolay oldu biraz zor bir süreç ama aynı anda büyüyorlar ve sonra rahat ediyorsun 9sene sonra kızım oldu şimdi uykusuzluğa dayanamıyorum bana douorkar rahatlık battı sana ne güzel buyuttuydun önce nasıl uyumadan gece gündüz durabiliyormuşum diyorum belli bir yaştan sonra zor oluyor galiba eğer kendine guveniyorsan arka arkaya büyüt dediğin gibi toptan hallet
ben hep.kiz çocuğu isterdim eğer evim önceden ayrılmış olsa idi daha erken dogururdum valla evimi ayırır ayirirmaz hamile.kaldim artık nasip dedim kız erkek farketmez nasibimde ne varsa ama gönlümdeki kızdı.rabbimde nasip etti çok şükür ![]()
Senin yazdıklarının bir kaci benim de listemde var. ![]()
İnşallah rabbimin.izni ile hepsini olmasada cogunu gerçekleştirir iz
Ahahahhahahaha boll. Bol bol uyu .arada kalk çocuğa da bak ama ![]()
Kiz ailen ve ya kaynanan yakınsa 3,4 saatlik bırakabilirsin.. boz oyle yaptik. .ilk defa sinemaya gitmiştik.![]()
Ayy sonradan yazayım tabiki ilk kızımla gece uyumak
ikincisi oturma odam olsun istiyorum oturma odasını 2ogluma yatak odası yaptım ve bir koltuk koyup burda oturmak zorunda kalıyorum misafirim gelince çok kotu oluyor zamanında nasıl yaptırmışlar evi anlamıyorum yatak odam mutfak ve uzun bir salon var koltuk takımının yarısı salonda saçma sapan yani eşim ön tarafa bir büyük oda çıkalım oturma odası olsun dedi 2senedir yapmıyor tazminat aldı ortada harcandı resmen kayinnam biz bakıyoruz malımız besliyo diyo aksi oluyor bence onları maaşı sigaralarina yetmez evim boyanmadi ters tavan yapilmadi gelen para gidiyor sinir oluyorum biraz birikim vardı onları bozdurup borcunu kapattı parayı çekince altını yaptırıp koyacam dedi para bitmiş ayy neyse uzatmayimda kinlemeyim.şu adama
saç yapmayı genellikle örgülerde basariliyim dikiş dikmeyi resim çizmeyi habiş senin gibi bol bol alışveriş yapmayı
eeee başka bide 5kilo vermeyi diyim
ayy son olarak değilde aslında ilk olaun rüyamda annemi görüp oklayip sarılmayı çok isterim ![]()
![]()
Hakkında hayırlısı olsun cnm ![]()
Malesef cânım ailem siirte yaşıyor aynı şekilde kaynanamlarda ben ankarada oturuyorum burda akrabalarm var kendi abim yengem falan ama çok küçük bırakamm
Iste güven duygusu on planda ya bakamazlarsa ya birsey olursa diy. Korku endise hepsi bir arada oluyor. Bende ilk defa o zaman bırakmıştım anneme bıraktım annemin işi olunca kaynanama bırakmış yan yana zaten evleri . Kardeşim de küçük not kağıdına yazmış biz gelene kadar şu kadar işedi. Şu kadar mama içti. Şu saate uyudu vvs vs![]()
Ayy annem olsaydı keşke yanmda gözüm kapalı bırakırdm okdr güzel baktıki doğum yaptğmda Memlekete doğum yaptm ztn biraz toparlanınca evime geldm 43 günlük olduk bugün Ocak’ta 2 buçuk aylık oluruz olmadı evde kutlarız ya![]()
![]()
Kız ne yapayım uyku terörü yaşıyoruz. Sabaha kadar yat kalk yapmaktan canım çıktı ![]()
Bu ara bende öyleyim ya
Sarılıp ağlayalım mı
Ay daha küçükmüş. Ben bıraktığımda 8 aylikti.Birsey olmaz onu da götürün disarida olacaksa duran bir bebk ise. Durmaz isede evde daha güzel aktivite ler yapılabilir.