2026 yıllı planlarımız 🎁

2026 yılını iple çekiyorum. 1 aydir defter hazırlıyorum hedef listesi yapıyorum. .Yeni ajanda defterimi kullanmak için sabırsızlanıyorum :see_no_evil_monkey:

Herkesin kendine özgü bir terapisi var kimi kahve içer kimi kitap okur kendine gelir. Benimki de para harcamak ve yazı yazmak en sevdiğim şey​:smiling_face_with_three_hearts:

Bu yıl da kendime o kadar guzel seyler yazdım ki inşallah hepsi gerçekleşir. 50 madde yazdım. Hepsini de 2026 yılında gerçekleştirmek istiyorum.
Bir kac orenk vereyim .

-20 tane kitap okumak

-yeni kitaplar almak

-telefondaki gereksiz insanları silmek ve fotoları silmek .

-20 tane çeşitli yemk tarifi öğrenmek

-altin almak

-nakit birikim yapmak

-farklı faydalı siteleri keşfetmek.

-10 tane kaliteli filim izlemek.

-2027 yılına bir mektup yazmak .

Buna benzer şeyler yazdım. Cok heyecanlıyım uygulamak istiyorum hepsini .. Farkili seyler de arıyorum. Yapabileceğim seyler olması gerekiyor onları da tamamlayıp 2026 yılına cok guzel gireceğim inşallah.

Sizler aklima geldiniz . Bazi seyleri yazıya dökmek onu ara ara okumak sizi çok güzel teşvik eder .
Böyle yapan farklı önerileri olan varsa yazabilir.

Hiçbir planım yok elik.kolum bağlı kız hiç durmuyor hep ağlıyor.gece gündüz aynıyız bazen 1saat uyuyunca bana düğün gibi geliyor hemen temizliğe koşuyorum şuan kucağımda hapşurugumu bile tutuyorum uyanacak diye inşallah bu yeni yıla bebeğim gazsız ve yteterli bir uykuyla gireriz diğer ondan sonra başlarım dikiş dikmeyi yeni ogrenmistim kızım durursa elbise dikicem …senin planlarina bayıldım umarım herşey gönlünce olur canım :smiling_face_with_three_hearts:

Çok tatlısın habis , yaşama enerjin takdire şayan

Evladinla ailenle hep mutlu ol demek istedim :heart::heart::heart::heart:

Hiç bir planım yok, Tek beklediğim 2026da bebeğimi saglikla doğurmak​:smiling_face::grin:

Benimde tek beklentim oğlanı büyütebilmek kazasız belasız hayırlısıyla kolaylıkla :joy:

Insallah yaparsın ya dediklerini ..

Gaz da sıkıntı sen emzırıyorsan yediklerine cok dikkat et ..Gaz damlası kulan . Belki şuan kulandigin Gaz damatlık ise yaramaz. Uzun uyku için kundak yapmayı oneririrm. Kizim 13 aylik hala kundak yapiyorum​:joy::joy::joy::joy:

Ay cok tsk ederim canim . :heart:

Hepimiz mutlu olalım tek ben niye mutlu oluyum sizde mutlu olun​:blush::butterfly:

İnşallah canım sağlıklı bir şekilde bebegini kucagina alırsın :blossom:

Hahahha o bebek olayi herkesin dilegi bence .

Şimdiki bebekler ayrı bir afacan ve haraketli :sweat_smile:

Evet emziriyorum yediklerime de dikkat ediyordum ama yine aynı durmuyor cnm fazla aşırıya gitmemek şartiyla ara ara yiyorum ama hala baklagil yiyemiyorum gaz damlasida kullanıyorum masaj ve harekette yapıyoruz kundakta durmuyorki cimcime ellerini tutup uyutuyorum​:smiling_face_with_three_hearts:

Yaaa sende benim gibi gelecekteki kendine mektup yazanlardansın :grinning_face_with_smiling_eyes: bende bunu çok yapıyorum. Hayallerimle gerçekleşenler arasında dağlar kadar fark oluyo :grinning_face_with_smiling_eyes: bende bu yeniyılda çok heyecan var bebeğimle ilk yeniyılım diye. Nostalji kartpostalları aldım . Çok seviyorum eskileri . Eski zamana dair herşey beni mutlu ediyor. Oğluma anı diye yazacağım . Bir de oğlumun ağzından dayılarına , anneannesine , büyük anneannesine, yengesine kartpostal yazıp postalayacağız :grin::grin: anı olarak saklar bizimkiler bu ne be diyip atmazlar.

Onun dışında 1 yıllık bir planım yok. Planım Hayatta kalmak . Dileklerim deprem olmaması, oğlumun ve sevdiklerimin hastalanmaması . Ve bu yıl hiç kimseyi kaybetmemek .

Herkese mutlu bir yıl dilerim . Umarım istekleriniz gerçek olur bacikolar :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

Allah sevdiklerinizi bağışlasın :palms_up_together:

Teh vay haline :woman_facepalming::hear_no_evil_monkey:

Evet ben de yazıları seviyorum hatta 2030 bir yazi yazdım sakliyorum.2030 yılında okuycam o anı da cok merak ediyorum aslında. :smiley:

Yazı yazıp kendimi görmeyi çok seviyorum.
Herkes hayallerine 1 adim daha yaklaşın.
Sende cok tatlis seyler yazmisin.

Sağlık,huzur,bereket……

:innocent:

Ben bir kere 5 yıl sonraki kendime mektup yazmıştım , gerçek olan tek şey eşimle evlenmek olmuş diğerleri çok farazi kalmış :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bakalım yine yazayım bari şimdi oğlumda var daha renkli bir mektup olacak :smiling_face_with_three_hearts:
Amin canım inşallah :sparkling_heart:

Allahim ya nur cok komiksin :joy::joy::joy:

Ben çok atip tutmadan yazıyorum mesala bir evimiz olacak

Bağ evimizin olmasını çok istiyorum. Bakalım nasıl olacak.

Yaz yaz canim coook gizel oluyor. Sende bilirsin okuyunca o anki duyguları.:blush:

İnşallah olur canım :hugs:

Ay ev almak herkesin hayali olması gerek . Paha biçilmez kira fiyatlarından sonra insan kendi evi olsun ona göre döşemek istiyor . Ben birsey alacgim zaman esim.kiraciyz diyir :joy:çivi bile çaktırmak istemiyor . Bense oturduğumuz yere göz diktim insallah kiracı değil de ev sahibi oluruz :smiling_face_with_three_hearts:sizde güzel dileklerinize kısa zamanda kavusursunuz :smiling_face_with_three_hearts:

Amin, sağol canım :palms_up_together:t2::heart:

4ay tamam oldu canım​:palms_up_together:t2: