20lik diş çektiren var mı?

Altta diş etim hafif sızlıyordu bi kaç haftaya ucundan 20lik diş göründü bi iki haftadır öylece duruyor hafif uyuşukluk gibi ara ara ağrı var daha çıkar mı ne yapmam lazım ne zaman çektirmem lazım bilen varmı ? Üstte de fark etmedim bile akşam ağrı yaptı sızlıyor üstteki de çıkmış çapraz bir şekilde dokunjmca sızlıyor baya

Sanırım 7 yıl önce çektirdim alttakiler ara ara çok ağrıyordu. Kafaya koydum hepsini çektirmeye gittim. 2 hafta arayla önce sağ alt üst sonra sol alt üst yirmilikleri çektirdim. Hepsi de dikişliydi. 1 ayda hepsi çekildi kurtuldum. Çok şükür. Üsttekiler daha etin içindeydi çıkmamıştı bile doktor kesip içinden çekti. Hiç beklemenizi önermem velhasıl diş ağrısı başka bir şey…

Emzirip girebilirsiniz diş çekimine. Sonra da 2 3 saat beklersiniz.

Ben de hastalığım dolayısıyla antibiyotik kullandım bu hafta 5 gün ve sabah akşam. Antibiyotiği emzirmeye uygun yazıyor doktor yazsa bile. Ek olarak Parol zaten kullanıyoruz. Kullandığım antibiyotik Amoklavin’di. Hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılabilir uygun.

Bence doktora gitmelisin ben 2. Çocuğuma hamileyken çok kötü diş ağrısı çektim doğurana kadar dokuz doğurdum ağrıdan doğum yaptım 2 aydan sonra gittim tek tek çektim bütün dişlerimi emzirmede sıkıntı olmaz dişten sonra 2 saat emzirme ve vereceğin zaman ilk sütünü biraz sağ yeterdir geciktirme derim şu an ağzımda 6 implant ve bir köprü var

Eğer çıkmışsa şanslısınız benim yirmilikler yan bir şekilde ilerleyip diğer dişlerimi sıkıştırmıştı ve damağı keserek almışlardı on gün mamayla beslendim operasyon esnasında bayıltmak zorunda kalmışlardı beni çok çok zordu. Eğer uçları çıkmışsa çektirip kurtulun bence çünkü ağrısı geçse de arada hortluyor ve apse yapıyor bir süre sonra ama ağrı varsa enfeksiyon olmuş olabilir diş hekimine gözükün zaman geçmeden

Ben çektirdim 2 3 ay oluyor sanırım sol tarafta hem alt hem üst çektiler çook hafif ucu gözüküyordu fakülteye gittim dediler içe dönük çıkmış dişlik etmez zaten mecbur çekilecek. Bana ağrı sızı yapmıyordu sadece arada damağıma batıyordu o rahatsız ediyordu dedim madem dişlik yapmıycak ağrımasını niye bekliyim çektireyim diye düşündüm çektirdim ama çok felaket ağrım oldu sonradan 4 5 gün ağrısını çektim şuan sıkıntı yok diğer tarafım da çekilecek duruyor korkumdan çektirmiyorum :grin:

Yani şimdi diğer tarafım biraz uzamış evet ama içe dönük uzuyo rahatsız etmediği sürece çektirmeyeceğim

Benim alt 20lik dişlerim yok.. kökleri bile oluşmamış bu sebeple hiç cikmayacaklar. Ama üst 20lik dişlerim yamuk çıkmış yandaki dişlere şiddetli baskı yapıyordu. Hatta bu sebepten çene yapım bozuldu durmadan çenem çıkıp duruyordu. Çenem kitleniyordu. 2 gün arayla ikisini de çektirdim rahat ettim. Hızlı bir çözüm istiyorsan özele gitmeni tavsiye ederim.. devlet yada üniversite hastaneleri bu konuda çok süründürür seni. Bunu bildiğimden ben direk özele gittim. İlk dişimi nasıl çekti anlamadım bile bir anda ağzıma düştü. Ama kesinlikle sapasağlam bir disti. İkinci çekim de aynı olur umuduyla 2 gün sonra doktoru arayıp otekinide çek dedim. Doktor beni uyardı zorlanırsın dedi ama dinlemedim. Çekimi yaptı ama çok zorlandım. Ama şu an rahatım. O ağrılar çene çıkmaları kilitlenme hicbirsey kalmadı. Umarım rahatlıkla kurtulursun. Geçmiş olsun

Bende yer olmadığı için diş etini patlatamamıştı içinde buyuyor dedi doktora gidince çok kötü ağrı yapıyordu gittim aldılar sonra da dikiş attılar hiç ağrı falan da hissetmedim 2 sene önce olmuştu. Bence bir doktor kontrol etsin onlar daha iyi bilirler bence.

Merhaba beim biri tamamen çıkmıştı ağrı yapınca anladık diğer dişleri yamultmuş hepsi ağrıyordu öok korkarak girdim ama devllete önerilen doktor çekti bu kadar kolaymıydı dedim hiç bişey duymadım . O da evet küçükmüş dedi . Çektirince diğer dişlerim de bi hafta sonra ağrısı kesildi . BU KOLAY OLANIYDI ZATEN
Ama altta sadece 4 5 qydır ucu görünen var şuan çekilmez dedi ara ara ağrıyor parol ile geçiştiriyorum yer bulursa belki biraz uzar öyle çekeriz dedi yabi ameliyat cerrahi işlem olarak geyormuş o .
Ama siz çıkmışssa zaten hiç bekletmeyin çok kolaydı çıkan uyuşukluk ile hiç anlamadım

Çekilirken ağrı oldu mu yada dikiş atılırken bide dikiş atıldıktan sonra gidip aldırıyomsnz o dikişleri nadıl oluyor

Ben çektirdim canım ama benimki çıkıktı bende emziriyorum tekrar tekrar sordum bir zararı olmaz dedi ve olmadıda Allah’a şükür tabiki güvenilir bir yerde çektir Danış

Çıkmış siznde çok şüküt dikişlik değilse korkmayın . Bende dikişlik de var ama çektiren de var mecbur başa geldi bi şekilde kurtulucaz ;((

Bence çok rahat çektiririz hiç korkmayın kurtulun doktor bilgi verir zaten sizede :heart_with_arrow: ağrısını çekmeye değlmez zaten çıkmış