24 günlük bebegım uykuya dalamıyor

Bebeğim 24 günlük 3.04 gün öncesine kadar böyle bir sorun yaşamıyorduk gündüzleri bir problem yok emip uyuyor ama gözleri tamamen açıldıktan sonra tekrardan uykuya dalması 3,5 saati buluyor dün saat 9:30 gibi akşam gözlerini açtı saat 12:30’da zor yatırdım müzik açıyorum duş aldiriyorum Yanına uzanıyorum Başlıyorum uykuya dalamıyor Uyuduktan sonra gene bir sıkıntı yok ama gün içerisinde gözlerini açtıktan sonra tekrardan uykuya dalması ölüm bugün de hadi o kadar geç saate kalmasın diye 4:30 gibi duşa sokup uyandırdım saat Altıya kadar biraz oyalandık altıdan beri hala uyusun diye uğraşıyorum niye böyle oldu anlamadım bebeği küçük anneler size durumlar nasıl ya da önerebileceğiniz bir şey var mı

Benimkide aynı ya kimse bişey yazmamış uyuduğu zaman emip tekrar uyuyo ama uyansın kaç saat uyutmaya çalışıyorum uykusu var huzursuz ama yok uyumuyor memeyle savaş ediyor atak haftaları varmış sanırım o haftada bizimki 29 günlük

@Kübra aramıza hoş geldin canım :rose::white_heart:

Atak haftası yüzünden huysuzluklar ola biliyor uykuya dalma daha zor oluyor atak haftasında normalde 3,4 gün sürer atak haftası.

Bir bebek uykusu olduğu halde neden uyumaz ?

Gaz sorunları, diş çıkarma, doymama gibi sorunlar uyku sıkıntılarına neden olmaktadır. Normal koşullarda bir bebek bir gün içerisinde toplam 11-17 saat uyur. 5-7 ay civarındaki bir bebeğin geceleri uyumaya başlaması beklenir. Ancak bebeklerin sık sık acıkması gibi sebeplerle bütün gece boyunca uyuması mümkün değildir

1 Aylık Bebeğin Günde 3,4 saati uyanık geçirmesi normal canım @Hale1010

Bılemedım bende tamda uyandığı zaman akşamları oluyor tekrarnuyutmak 2 3 saatımı alıyor :unamused:

1 Beğeni

Açken uyumuyolar emdkten sonra gaz cıkar tekrar memeye al zaten uyuyor emerken ben careyi öyle buldum. Yoksa dediğin gbi uyumuyorlar 10. Günden sonra huy değiştirdi

Emmesinde sıkıntı yok sadece akşam derın uykuya gecıste zorlanıyoruz yarı kundakta buldum cozumu

Yenidoğanlar genellikle günde 16 ila 18 saat uyur ve bebekler öğle uykuları dahil günde 12 ila 16 saat uyur. Yürümeye başlayan çocuklar her gün toplam 11 ila 14 saat, okul öncesi çağındaki çocuklar toplam 10 ila 13 saat ve ilkokul çağındaki çocuklar toplam 9 ila 12 saat uyumalıdır .

Uyku düzeninizi oluşturmanız için önerim;

1 Beğeni

6 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Meslektaşlar kovuşsun :people_hugging: