Hanımlar merhaba benim bebeğim 24 Günlük İlk önce sütümü veriyorum o yetersiz geldiği için 25 cc mama veriyorum gazini çıkarıyorum bazen çok huysuzlanıyor Aptamil bu arada veriyorum beş veya altı defa bezini değiştiriyorum en fazla üç tanesi kaka ya da iki tanesi Günde diyleri çiş oluyor Mama gün içerisinde en fazla sabaha öğlen akşam veriyorum ama bebeğim sürekli ağzını götürüp getiriyor doyduğunu hem hıçkıradığı zaman hem de kustu zaman anlıyorum Sizin bebeklerde böyle mi yani normal mi günde iki defa ya da üç defa kaka çıkarmasına sizi tecrübe Olan anneler bu benim ilk bebeğim Sizce doyuyor mudur bebeği kendini çok fazla kasıyor gazini da çıkarıyoruz mesela duyuyoruz sesini de hem alttan hem üstten Sizce bebekler niye bu kadar kasıyor kendilerini
Yarın çocuk doktoruna götürücem bu sorunlar yüzünden bebeğimi Aptamil mama çok gaz yaptı çok aşiri ağliyor bakalım ne diycek kolik bebek olmasindan korkuyorum Allah’ım yardimcimiz olsun
Benim kızımda22 günlük. Sma comfort. Kullanıyorum mama olarak
Ben ilk hafta hastanede her uc saatte her emzirmeyele beraber 20 cc veriyolardi
Yetersiz geldiğini doktor mu söyledi yoksa siz endişeleniyor musunuz yetmiyor diye. Çünkü eger kilo alımı güzelse mamaya ihtiyaci olmayabilir bebeginizin.
Mesela fazla kusuyorsa bu mama fazla geldigi icin de olabilir. Kasması gaz oldugu zaman normal bildiğim kadarıyla.
Youtubeda Osman Gönülal diye bir doktor video paylaşıyor onu takip ederseniz birçok sorunuza cevap bulabiirsiniz