28 gunluk bebege mama ne kadar verilir

Ben 60 ml veriyordum.dun onu verdigim halde doymadi beni de emdi o kadar 60ml az mi geliyir acaba sizler ne kadar veriyonuz . 70 ml cikiyim mi ?sutumu de sagyorum olcekle veriyom . Emince a. Mi tok mu anlamiyorum cunku hemen uyuyor memede zorla uyandirsamda uyuyor mamayi bile uykulu uykulu iciy .

36 gunluk kizim eger once emzirmediysem 90 ml veriyorum iciyo hepsini bazen emzirsemde sutum az 90 ml iciyo mamayi 60 ml az doymaz zaten mama paketinin ustunde yaziyo canim haftasina gore kac ml vermej gerekiyo

1 Beğeni

Benimde bebeğim 34 günlük sadece beni emiyo anne sütünün üstüne mama verince kusuyo sizin bebeginizin kilosu kac

Ozaman doyuyodur canim ben anne sutu veriyorum gogsum bosaliyo birakiyo agliyo doymuyo ustune mama veriyorum mecbur 90 yapiyorum iciyo bazen fazla geliyo cok az kusuyo. 3.500 dogdu 3.200 dustu hastanede en son 4 kiloydu 2 hafta once saglik ocaginda sizin nekadar

1 Beğeni

Ay bende doymuyor diye emzirdikten sonra 60 ml sut verdim ardan yarim saat gecti yaninda oturuyordum bir baktim bebege kusuyor ama abartmiyom bi cay bardagi dolusu kustu burnundan faln sut geliyordu hemen yan cevirdim sirtina vuruyom vuruyom bebek nefes almiyor ay cok korktum vurarken vurarken birden ciyak ciyak otmeye basladi o zaman oh dedim ama cok korkunctu nasil kalktigimi bilmiyorum .ilk defa bu kadar kustu yan cevirmistim halbuki ama kusarken kafasini dik tutuyordu agzina kadar kusmuk dolmustu ay yeni travma oldu bende :woman_facepalming:

1 Beğeni

Bide kilosuna gore veriliyir demi benim kizda 3.650 dodu . Simdi 4.555 kg. Icer o zaman bnm kizda 90 ml

Ay en korkdugum sey inanki surekli bakiyorum uyurken falan kusar duymam diye Allah korusun yavrularimizi . Kilosuna gore degil canim buyudukce mideside buyuyo daha cok emmek mama icmek istiyo biz ilk dogdugundan 30 ml veriyoduk yetiyodu sonra 60 a cikdik 1 haftadan fazladirda 90 ml veriyoruz

1 Beğeni

Kiz ben oyle diye biliyom ya hatta bi hesaplamasi varda onun suan aklima gelmiyir . Valla bebek konusunda bnde oyleyim dk basi bakiyorum ymk yerken bile 10 jere odaya git gel yapiyorum daha da olmadi besgi mutfaga getiriyom

Bende haftasina gore veriyom daha dogrusu mama yetmezse bi tik fazlalastiriyorum oylelikle artiş yapmis oluyoz. Valla bende surkeli bakmakdan kusdumu diye aksama kadar pertim cikiyo surekli bi hareket halindeyim ha

1 Beğeni

Hahah bence bunlar daha iyi zamanlarimiz zaman gectikce uyanma sureleri uzayacak ve is tutmada biraz daha zorlanacagiz. Ama deger mi deger ben bazen ev bile temizlemiyo. 1 haftadir camasirim duruyor bi katlayamadim .bebegin alti ustu mamamsi gazi derken 1 saat geciyor kalkayim edeyim derken bebek tekrardan acikiyor kisir dongu gibi gidiyoruz bakayim .

Tabi iyi gunlerimiz :grin: gun gecdikce yeni huylari cikiyo kendilerini iyce bildikce gecede uyumazlar ha. Bide bizim kac gundur kaka problemimiz var oda huzursuz yapiyo heralde ya. Benim 10 yasinda bide kizim var sabah 9 dan 3 e kadar okulda o gelice yapiyom yemegimi falan elim kolum oldu valla yoksa benim islerde kaliyo

1 Beğeni

Kizzz allah senii bende diyorum ki bu profil fotosu ayni mucizeannedeki arkadasindakine nekadar benziyo inan profile bakmakdan ordada adina hic bakmamisdim simdi acdim bakdimda senmissin :face_with_hand_over_mouth::grin::grin:

1 Beğeni

Hahaha hic gulesim yoktu​:joy:

Bir orda bir burdayim.ben nere aktif isime yariyorsa oraya bakiyom .:joy::see_no_evil:

Benim oda yok esime birakiyom bende oda 1 saat bazen 15 dk fln gazini o cikartiyor bende sofrayi fln topluyom …

Aynen canim bende oyle yapiyom valla

1 Beğeni

Yaza rahatliycaz insallah canim sabir en azindan alip kucagimiza disari cikariz :grin:

1 Beğeni

Orasi oyle :blush:

1 Beğeni