2aylık bebişi olanlar

Kımlerın bebişlerıyle aynı aydayız :blush:

2 ay 3 günlük olduk biz

1 ay 28 gun olduk

1 Beğeni

2ay 0 gun

1 Beğeni

1 ay 25 günlük :tada:

2 ay 11 günlük olduk biz…

1 Beğeni

Yarın tam 2 aylık oluyor oglum

1 Beğeni

Bizim de 2 ay 0 gün

1 Beğeni

Bizde 2 ay 17gunluk olduk bugün :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

Bebişlerinizin durumları nasıl bız biraz şımarık bı kızız bu ara ellerımızı emmeyi ögrendık agzımızdan hiç cıkartmyrz​:joy:

Ay ayni durumu yasiyoruz yetmiyo geçen bnm elbisemi rmdigini farkettim​:sweat_smile:

Emmesi yok ama aşırı hareketli maşallahı var yüzüstü olunca ayaklarından destek alıp ileri atıyor kendini​:smiling_face_with_tear::nazar_amulet:

Benimkinin ağzında ya meme var yada el… pis pogaz biraz maşallah :rofl::rofl:

Benimki de aynı… böyle bebekler erken yürüyormus… bekleyip göreceğiz… abisi kilodan kafayı kaldiramazdi :rofl::see_no_evil:

Bizim 2 gundur bir huysuzluk basladi uyumuyo normalde gunduz derin uyurdu simdi uyutuyom huzursuz uyuyo 10 dk bir uyaniyo mizmiz agliyo kucaktan inmiyo yeni basladi uoktu jole bisey sizde de car mi

@Ayşee Aramıza hoş geldiniz​:white_heart::rose:

1 Beğeni

Ben şahsen çok bitkinim bebeğim alerjik egzama olmuş mememi tutmadığı için mama veriyordum alerji mamasını vermeye çalışıyorum iki defadır çocuğun içi dışına çıkıyor resmen kusa kusa en son sıvı kusuyor perişan oldu baya ağladık beraber normal maması aptamildi bi ihtimal başka marka denersem belki düzelir umuduyla değiştik inşallah şifa bulur dua edin lütfen çünkü alerji mamasını yiyemiyor çok kötü oluyor :pensive:

2 ay 7 gunluk olduk bugün pazartesi sali o şekilde uyudu bizimki de, sonrasinda normaline döndü. Arada bazk gunler böyle olucaklar heralde. Bir de cok katkılı yememeye çalışın, renkleneirici içeren bir atıştırmalıktan cok yemiştim ondan olmuş olabilir diye düşünüyorum. Suyu da az içmiştim. Sütten çocuğa geçip huzursuzluk yapmış olabilir gibi geldi

1 ay 27 gun olduk hwrgun bi farklilik oluyo bazen sakin bazen sinirli :smile:

2 ay oldu benim bebişde 2 gündür çok huysuz bu gün ilk defa elini emmeye çalıştı ama hiç olmaması gereken yerde kayınvalidemin evinde huysuzluğu hemen doymuyora bağladılar mama mı versek demeye başladılar bende doyuyor doymasa huysuz olmaz evi yıkardı ağlamaktan diyip geçtim ama sinirim bozuldu

1 Beğeni