3.4 gun sonra buyuk tuvaleteni yapiyo

Bebegime sebze meyve agirlikli besliyorum ama sanirim kabiz oluyo halinde huzursuzlukyok gibi ama 3.4 gun yapmadigi oluyo tivaleteni gunde bir kez vereyim dedim asiri ilgili cikti ekgidaya yedigimiz herseyden istiyo agliyo tepkisini baya gosteriyo evnde mecbur tattiriyorum verebilecegim seylerden ama cokcok yemek istiyo :sweat_smile:dogru yoldamiyim acaba

Tuvaletini 3-4 günde yapması kabızlık değildir. Kabızlık çok kuru kaka ya da hiç yapamama durumudur. 3-4 günde rahat ve cıvık kaka yapıyorsa kabız değildir. Benim bebeğimde ek gıdadan önce haftada bir yapiyordu. Ek gıdaya geçince iki günde bir yapmaya basladi

Iste afedersiniz kakasina gore konusuyorum bnde cok zorlanarak ve neredeyse kuru yapmaua calistigini farkettim ve azicik

6+26 gunluk

Hazırladığınız ek gidalara zeytinyağı ekleyebilirsiniz baya iyi geliyor

Zeytin yagsiz hicbirsey vermiyorum ondanda deyil sanirim

Su ne kadar veriyorsunuz. Su eksikligidnen de olabilir. Ve ya bağırsakları gıdaya alışkın olmadığından zamanla düzelir bence. İlk zamanlar öyle kabız , ishal, pişik olabiliyor ek gıdaya gecince

Bnm brbegim biturlu bibeon fln almadi halada oyle yoksamama vericektim ama malezef cok cok denedim. kasikla su veriyorum bnde zaten suyuda 5 aylikken vermeye basladim