3.5 aylık bebek diş mi çıkarıyor

Ağlayıp durmadığı için tam net bir fotoğraf olmadı

Arkadaşlar cevap verir misiniz ya çok merak ettim.

Arka azı tarafını cekmissiniz galiba ama dişler önce öndeki alt üst şeklinde çıkar eğer azı dişi diyorsanız onun çıkmasına çok var ağlıyor ediyor huzursuz diyorsanız kaşınmaya falan başlamış olabilir belki yavaş yavaş yerleri belirginleşiyor çünkü ağrısı sızısı 2 ay önceden başlıyor bazen sağlıkla ve kolaylıkla çıkarsın inşaallah :smiling_face_with_three_hearts:

Evet arka azı tarafı ve diş belirtileri gösteriyor o yüzden sormak istedim

Benim bildiğim azilar yaşından sonra çıkıyor yani diş etleri kabara bilir belki ama çıkmaz yani ilk önler çıkıyor

Bu arada diş çıkarma 3. Aydan basliyormus bazı bebeklerde kimindede yaşından sonra çıkmaya basliyormus huzursuzluklari ondan olabilir

Bende anlayamadım ama dediğiniz gibi diş de olabilir diye düşündüm o beyazlığı görünce. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Önce ön dişlerin çıktığını bilmiyordum.

1 Beğeni

1 Beğeni

Teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Ön ve alt disler once gelir beybi arka dislerin gelmesi icin daha cok var. Ve senin bebede daha kıprasim yok bence. Etiketlendigimdebyada etkilesim aldigimda telefona bildirim gelmiyo oyuzden aklima gelmedi uygulamaya girmek :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tamam canım :sweat_smile: