Hanımlar merhaba üç buçuk aylık bebeğim var iki gündür memeyi tutmuyor bağırıp çağırıyor ağlıyor bu durumda olan var mı yardım edin lütfen
Bizimki de yaptı bunu belki de aynı aylardaydı bende kolumun alt kısmına bacaklarını denk getirerek sanki başka bir memeymiş gibi emzirdim yani sağ meme ise o memeyi solmuş gibi düşündürdüm Ayakta emziriyorum şimdilerde Süt kanalında tıkanıklık falan olabilir mi ? Benim o yüzden olmuştu daha çok
Nerden anladınız tıkalı olduğunu acaba
Kızardı göğsümün kenarı, kızım emerken acıdı baya
Bende öyle birşey yok .normalde ben sürekli emziririm şimdi asla almiyo agliyo sadece acıkınca tutuyor
Bizde yaşıyoruz aynı şeyi. 3 ay 1 haftalık kızım. Bence emmeleri artık daha düzenli oluyor öyle ilk zamanlardaki gibi sürekli memeye düşmüyorlar istemediklerinde de bunu belli ediyorlar. Kızımda uykusu geçtiği zamanlar aç olsa bile memeye tuttuğumda aşırı ağlıyor bende zorlamadan ayağa kalkıyorum müzik açıp kucağımda dans ediyorum sağa sola salınma filan baya sakinleşiyor. Ayakta deniyorum memeyi alıyor mu diye alınca oturuyorum hemen emerken uyuyor zaten. Almıyorsa devam ediyorum müzik dinlemeye eninde sonunda pes ediyor. Ama ben meme reddinden çok uykuyla alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum belki sizinde öyledir acıkınca alıyor demişsiniz çünkü
Ben de yaşıyorum su aralar ayni seyleri , istemediğini dusundum birkac kez ama sonradan farkettim hemen sut gelmedigi icin yapıyor. Bizimki mama da iciyor gunde iki defa sanirim ondan kaynakli hemen gelsin istiyor gelmeyince de istemiyor memeyi. Hatta aksam yapti yine aynisini bende zorla tuttum kafasini bir sure sut gelince hemen uykuya gecti bile
Biz sadece sütle besleniyoruz.sutum gayet iyi özellikle sabahları tutmuyor memeyi. Gece iki üç saate bir uyaniyorum emzirmek için o zaman gayet iyi emiyor
Bilmiyorum çok moralim bozuluyor
Duşta suyun altında emzirme yönetimi deneyenlerde var ben denemedim de belki denemek istersin
Belkide acikmiyor olabilir ya , ben gece uyandiriyorum mesela hic suan 3 ay 13 günlük kendi uyanana kadar uyandirmiuorum ama bazen uyanmiyor bir turlu o zaman uyandiriyorum mecburen
Ya aslinda suan 7 8 saat uyuyabilirler ve ac kalabilirler yani eger uyanmiyorsa uyumasina izin verebilirsin yani eger sarılık riski yoksa
Bende uyandırmadım o zamanlarda hiç acıkırsa uyanıyordu zaten ki şimdilerde de öyle
Bir daha hiç emmezse diye çok korkuyorum
Hayır hayır korkma,olumsuzu çağırma