Tuh ya senin isinde zor canin peki ek gidaya gecince bebisdemi yemiycek onlardan
İsmi nedir canim damlanin. Benim ilk cocugum 10 yasinda dogdugu gunden beri kabizlkla ugrasiyoruz 10 gubde bi yapardi ozaman normal duyip yolladilar bagirsak tembellesti bide korkudan tutuyodu buda oyle olsun istemiyorum kati degil koyu yapiyo yaparken agliyo
Devam ederse yemiyvek gibi bazı bebeklerin ek gıdaya kadar düzeliyor mis insalalh düzelir diye umut ediyorum
İnsallah duzelir canim yok coz zor olur yoksa
İnşallah
3.ayda özel aşılar var rota ve menenjit aşıları doktorunuz bilgilendirir muhakkak
Evet bilgilendirdi ama tavsiye etmedigi icin yaptirmadim
Bu ay için mi tavsiye etmedi yani neden etmedi merak ettim
Rota asisini soyledi bu ay icinde yapiyoruz diye bende siz ne dusunuyosunuz bu asi hakkinda dedim ben tavsiye etmiyorum asi olan bebeklerde sut alerjisi gozlemledim kendi cocuklarimada yaptirmadim dedi zaten koruyuculugu cok dusuk rota virusu olmaz diye bisey yok asi olsada yakalanabilir koruyuculugu az dedi
Evet ilk aydan beri kullanıyoruz bebegim kuvoze girmişti o zaman cocuk dru yazmıstı iyi geldiğini gorunce devam ettim.Diğer cocugunuzda da deneyin bence faydasını gorurseniz devam edersiniz. Kaleidon probiyotik
Yani biz rota virüsünün ne olduğunu yiğenimde yaşadık 2 aylıkken o sebepten sordum, teşekkür ederim
Saol canim yarin aliyim insallah iyi gelirde buyuk kizimada kullanirim
Evet cok kotu bisey malesef asida olsa cok hafif etki ediyo yinede o hastaligi cekiyo sut alerjiside diyince yaptirmadim
Forbiome kullanıyorum ben doktor önermişti bitkisel bir ürün şifa olsun inşallah