Kızlar bebeğim 3 aylık oldu ama hala gündüzleri 30 dk da uyanıyor çok az uzun uyuyor uyku süresini uzatmak için neler yapabilirim 30 dk dan sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum yine 30 dk uyuyor
Benimkide 3 ayda öyleydi canım çok nadir geri döndürenildim 20. Dk yanına uzanıp uyandığı gibi döndürüyodum oda nadir
Evet uyanmaya yakın gelip uyanınca pış pış yapıyorum bir daha uyuyor ama yapmazsam uyanıyor hemen ayrılamıyorum yanından
Bizde hala öyle bende yatıp uyuyorum yanında
Hiç 1 saat uyuduğu oluyor mu birde gece uykularınız nasıl bizim 9 gibi uyuyor 1 de uyanıyor sonra 4-5 gibi sonra da 6-6.5 da uyanıyor
Bizim grce nadir bozuluyo 8 de yatar sabah 6 ya kdr beslenmeye kalkar ama benimki bazen 3-4 saat uyurdu
Biz 4 aylığız . Hala öyle uyku döngüsünü sağlayamadık. Yanında olursam kıpırdadığında beşiği sallarsam uyur yoksa 2 saatlik uyku yapamıyoruz. Yarım saat veya 1 saat uyur 1 saat uyanık kalır gündüzleri. Emne ihtiyacına göre değişir gece uykusu. 3. Ayda bizde öyleydik . Bu aay 9 10 gibi yatıyoruz saat gece 3 gibi emer geri yatar 7 gibi kalkar.