Buzluktaki anne sutu kimisine göre 3 kimisine göre 6 ay saklanır sizce?kızlar bn 3 ay saklıyorum acaba 6 ay mi saklasam ANKET OLUŞTURACAKTIM DA YAPAMADIM
- 6 ay
- 3 ay
Buzluktaki anne sutu kimisine göre 3 kimisine göre 6 ay saklanır sizce?kızlar bn 3 ay saklıyorum acaba 6 ay mi saklasam ANKET OLUŞTURACAKTIM DA YAPAMADIM
Ortalamasini alip 4.5 ay saklayin
6 ay canım. 3 -3-3 kuralı ek gıda ile alakaloı
@Züleyha Dileğiniz kabul edildi efenim
mantıklı
Yia teşekkür ederim ben hep unutuyorum
Rica ederim
6 ay lik
Öncelikle anne sütünün oda sıcaklığında 3 saat ya da 3 gün ve derin dondurucu içerisinde 3 ay ile 6 ay boyunca saklanabildiğini söylemeliyiz anne sütü dolapta ne kadar saklanır diye merak edenlere 6 ay boyunca sütün muhafaza edilebileceğini söyleyebilirim
Konu ustunden epey gecmis ama bende yazmak istedim ilgilenip suan ihtiyaci olanlar okur belki. Sagdin dolaba koymadin oda isisinda 3saat, sagdin buz dolabina koydun ama kapakta yada kapagin yakinlarinda olmamali anne sutu ısı degisimlerinden anlık bile olsa cok fazla etkilenir ve dolapta ama bozulur buzdolabinin normal sogutucu kisminda ve dip kısmında 3gün saklanabilir… buzdolabinin ustunde yani buzluk kısmında ve yine kapaktan uzak kısımda 3hafta saklanabilir… derin dondurucuda yani -16derece ve altında ise 3ay yine kapaktan uzak kısımda saklamak mümkündür