3. Ayda göz muayenesine gidenler

Nasıl yapıyolar acaba

1 Beğeni

Ben devlette gittim doktor dedim göz muayenesine geldim Yenidoğan dedim baksamda anlaşılmaz dedi 1.5 yaşına kadar dedi elimde ışık gibi bişi vardi baktı tamma dedi sağlık ocağından mi istediler bunu dedi bende evet doktorda dedi dedim onlara de bişi yok de dedi anlayacağın doktor ilgilenmedi bile 2 saat muayene sırası bekledim 1 dk sürmedi muayenesi

6 ayliktan itibaren sanirim yapiliyor.

3 aylikken kontrole gittik, 4.ayinda getir yapalım dedi

Evet bnde 3 aylıkken gıttım sadece ışık tuttu sorun yok dıyıp yolladı

Oğlum 4 aylıkken özele götürmüştüm doktor önce ışıkla baktı sonra ilaç damlattı. Başka bir odaya geçtik bebeğimi kucağıma alıp oturdum hemşire eline telefondan birşeyler açıp dikkatini çekti diğer elindede dürbün gibi bişey vardı bebek ona baktığında filmini çekti. Bişey çıkmadı 1 yaşında tekrar çağırdı.

Gerçekten mi ne kadar saçma ben 2 aylıkken götürdüm öyle söyledi çocuk doktoru göz damlatti hemşire snra göz doktoru ışık tuttu falan 6. Ay da tekrar getir dedi çünkü öyle olması gerekiyor şu an şaşırdım bence başka bir hastaneye götürün ya da çocuk doktorunza sorun

1 Beğeni

Aynen öyle dedi ışık tuttu biz dedi Yenidoğana yapacak bişi yok şuan belli olmaz 1.5 yaşında getir dedi

Dediğim gibi başka hastane şart

1 Beğeni

Bizimde kontrol vae o şekilde mi yapar

Bizde de ışık tutu katarak falan yok dedi oglum uykudan uyandırıp kucağıma almıştım anahtarı salladı bakmadı 6 . Ayda gel dedi :frowning: hocam dedim bi kendine gelsin bakar dedim de kadin hiiiiiç dinlemedi bile​:smirk:

Ben böyle seylerde cok stres yapıyorum. Bu ay gidicez bizde kontrole. Her seye tepki veriyor. El şıklattığımizda anahtar salladigimiz da tepki veriyor. Umarim bi sorun cikmaz

Merhaba,
Öncelikle göz ölçümü yapılıyor, bir oda içerisinde göz ölçümü alınıyor ve yarım saat arayla yanılmıyorsam 2-3 kez damla damlatilmisti göz bebeklerini büyütmek için yapılıyor bu işlem sonrasında tekrar göz ölçümüne giriyor. Ölçümlee sonrasi doktorun bire bir muayenesi oluyor