Eli gozune degınce oluyo genelde . Buse eskıler şöyle der emzırırken meme ucu gozune degınce oluyormuş . Sen anne sütünü dene geçer hemen inş
Çok tatlı bu ama
masallah ![]()
Tsk ederız
Valla ınt baktım YouTube vıdeo ızledım oncelıkle kaynamıs sogutulmus suyu makyaj temızleme pamuğu na doktum . Gozundr capak oldukca tek seferde sıldım . Aynı pamukla bır daha sılmedım sık sık degıstırdım sonra goz kanalı tıkalıysa doye cil parmagımla masaj yaptım. Uyumadan oncede oyle yaptım. Gece esım 3 de ısten gelınce kızımızın gozune bı baktık yapısmıs elıme denedım acılmadı. Hemen pamuga su surdum sılerken sılerken acıldı trmızledık gozunu uyudu sabah capak yoktu gun ıcerısınde olsaydı saglık ocagına goturecektık ama suan banyo yaptırdık uyuyor mışıl mışıl gozunun kucuklugu de duzeldu suan da capak da yok enfeksiyon kapmıs olsa 1 gunde gecmezdı bnce ama goz kanaları tıkandıysa masaj yoluyla acılmıs olabılır . InsAllah tekrarlamaz
İnşallah
çok gecmıs olsun .
Tsk ederız ![]()
Sütünle temizle canım . Anne sütünün hıc bır zararı olmaz . Gun içinde 4-5 kez yap faydasını görürsün
Yazıkkk kıyamam ![]()
Buyuk ıhtımal dok goturcegız goturmesek anne sutu ve demlenmıs cay aklımda ıkısınden bırını uygularım.
Benimde bebeğim doğduğu ilk günden beri kanal tıkanıklığı yaşıyor doktorlar masaj yap normal bir durum dedi ama son 2 3 haftadır aşırı derecede arttı artık gözünü açamıyo küçük kalıyor gözü… Malum göz hastalıkları bölümüne randevu zor bulunuyor bizde eczaneye sorduk NETİRA göz damlası verdiorada bulunan bi kadında kullanmış benim arkadaşımın görümceside kızı için kullanmış geçirmiş bizde daha bebeğim küçük ama mecbur kullanıyoruz şu anlık geçirmedi ama baya azalttı en azından sabah uyandığında gözünü açabiliyor.
Gecmıs olsun. . Benım bebekde yenı oldu. Aksamları ılık su ıle sılıyom gun ıcerısınde gozunde bırsey yok ama aksam 10 gıbı capaklasıyor bende bugun demlenmıs cay ıle sıldım persembe ye kadar gecmezse dok yada saglık ocagına gıdecegız o kadar asırı olmuyor ara ara da gozune masaj yapıyom. InsAllh gecer bebeklerımzdekı bu rahatsızlık
Benimde 7 günlük bebeğiminbir gözünde çapak var ve açmakta çok zorlanıyor , ne yaptınız da geçti , anne sutunu denedim sanki daha da yapıştı
Cayla sil iyi geliyo gcmis olsun minik kuzuyo
1 hafta icinde gecti ben makyaj temizleme pamuğuna kaynatilmis sogutulmus su ile hergun siliyordum bir iki kere de demlenmis cay ile sildim gozyaşi kanalarinin oldugu yere dairesel haraketler yaptim tikanik ise acilsin diye . Gozunu temizlerken bez ,pamuk farketmez tek seferde silin . Cok uzun surerse cabak enfeksiyon kapmistir . Uzun surmez ise normal capaktir.
Kiz bnm bebek buyudu
3 aylikken yazmistim .simdi 7,5 aylik oldu cabak kalmadi ![]()
![]()
![]()
Anne sutu denemedim hiç
![]()
![]()
onume cikti nabim diyom bebegi emekliyo nsl 3 aylik oluyo
Hahaahhaha Allahim ya ![]()
![]()
![]()
![]()