Arkadaşlar akıl verin çıldırcam 3 aylık bebeğimin dişetleri kaşınıyor çok ağliyor hiç durmuyor ne yapacağımı şaşırdım
Dişten kaynaklı olduğuna eminmisiniz gazı falan vardır belki benimkinin gazı 2.5 aylıkken başlamıştı çünkü birden şiddetli ağlamaları falan anlam verememistik hastaneye gidip röntgen cektirince anlamışlardı gaz olduğunu
Eli ağzından çıkmıyor heryeri kemiriyor yüzüstü yatıp yeri kemirmek istiyor ozaman susuyor bende mikrop kapar diye ôyle bırakmak istemiyorum kendim diş aparatini ağzına koyuncada susuyor elimden geldiği kadar tutmaya çalışıyorum kendi henüz birşey tutamiyor bende devamlı tutamıyorum ev iş güç ne yapacağımı şaşırdım şuan sesi kesildi uyuyor
3 aylikken aşiri salya ve elini hatta yumrugunu agzina sokuyodu ne bulsa agzina aliyoru ama daha yeni cikdi disi 1 hafta olmadi bile 7.5 aylik. Dis olmayabilir o aylarda genelde her bebek bu hareketleri yapiyo atak da olabilir elleri surekli kulagindaysa ve ates ishal de varsa disdir
İshali yok ateşte yok dediğiniz gibi atak bu ozaman peki ne yaptınız ağlıyor sürekli
Eğer diş yüzündense birmüddet zorlanacaksınız,diş çıkana kadar huzursuzluk devam ediyor.
Diş kaşıyıcı filan verin
En erken 5ayında çıkarır eğer dişse, en geçi 8-9ay ,bizde 9ayda cikarmisti 5ayinda filan salya akitiyordu aşırı
Benim kızım da o dönemlerde başlamıştı 8. Ayında çıkmaya başladı ama o dönem dentinox jel kullaniyodum rahatlatiyordu kaşıntı oluyor sanırım doğru da olmayabilir diş jeli ama bebekler için ve iyi gelmişti