3 aylık bebeğin uyku düzeni nasıl olmalı

Valla bence uyandırmana gerek yokki Osman gönülal diye doktor var 1 aylıktan sonra 10 gün aralıklarla 1 er saat ekleyin diyor gece uykularına hatta 3 aylık bebek tüm gece uyuyabilir diyor yani bende o kafadayım uyuyan çocuğu neden uyandırıyım ki zaten acıkınca evi yıkıyor , bebeğim erkek 2970 doğdu hatta 2 aylık bile olmadık 53 günlük 5200 ,süt kadar uykuyada ihtiyacı var bebeklerin doktorumuz kilosu için normal dedi ve bizde sarılık geçirdik az da olsa ilk başta çok zordu sık sık uyandır emzir şimdi kendi kalkıyor bende biraz olsun dinleniyorum hem bizim sağlık ocağındaki ebeme danışmıştım bunu bende bırak uyusun 3 4 saat uyuyabilir demişti zaten zamanla artacak uykusu demişti bende üstüne düşmedim

Bu rutini de deneyebilirsin eğer erkenden uyanıyorsa ve 8 de uykusu geliyorsa :hugs:

Bizim nedense uyku saatleri 10 dk en uzun uykusu 30 dk, bende hep merak ediyorum bu aydaki bebek neden acaba 1 2 saat uyumuyorki ? Sizlerin uzun süreliymis uyku saatleri bizde 3 ayligiz

Valla bende o kafadayım geçen doktora 4 saat uyuyor bazen 5 saat dedik 3350 gram doğdu tam 2 aylıkken 5300 dü 15 günde 300 gram almış aslında iyi diyor ama ben daha fazla almasını istiyorum

Arkadaşlar benim bebeğimde 3 aylık, gece uyku düzenimiz güzel şükür en geç 10 da uyuyor sabah 10 a kadar, acıkınca kendisi uyanıyor o şekilde besliyorum bende müdahale etmiyorum..Kilo alımı ayda 1 kilonun üstüne çıktı, bende uykuya bağlıyorum.Ben size farklı birşey sormak istiyorum, salyalari çok arttı bir eli hep kulağına gidiyor, diş kasintisi için birşey yapıyor musunuz, herhangi bir granül falan kullanıyor musunuz?

Maşallah gece kaç kere kalkıyor

1 Beğeni

Teşekkür ederim, 3-4 saatte bir kalkiyor sonra uykuya devam ediyor

Tam 3 ayligiz bizde aksam 23.00 gece uykusuna geciyoruz gece 3.4 arasi ve 6.7 arasi mama icip uyuyo 9 gibi kaliyo cogunlukla tekrar uyuyo 10.30 a kadar sonra 12 de bi yarim saat 1 saat muhakkak sekerleme yapiyo 3 den sonra derin 3 saat uyur 8.9 gibide bi yarim saat yatar bizim duzende boyle

Uyuyan cocuk cabuk buyur kilo alir gercekden bende o uyanmadan uyandirmam . Salya tukuruk cok var eller hep agzinda ama disden oldugunu sanmiyorum bu ayda nirmal kesfediyo ellerini diye biliyorum kulagina goturuyosa kulagi agriyo olabilir disde olabilir ama bilemedim

Her cocuk ayni olmuyo malesef canim bazi bebekler cok uyur bazilari hic sevmez uykuyu insallah zamanla duzelir anne sutumu aliyo sadece

InsaAllah teşekkür ederim. Başta mama ve anne sütü aldı sonra mamayı kestik ama ara sıra anne sütüne ek mama veriyoruz.

1 Beğeni

Acaba tam doymadigi icinmi kalkiyo surekli o yuzden sordum bizimkide aç uyursa hemen uyaniyo da

Olabilir aslinda onuda hic dusunmedim :melting_face:

Bi gozlemle canim mama icdigi zaman dahami cok uyuyo eger oyleyse doymuyo olabilir

1 Beğeni

Emzirme yaninda 40 cc felan mama ver 3 saate ayarla kendini.
3 saatten once emzirme

Yoksa boyle seni de cok yorar.

Şuan durumumuz daha beter oldu. Her saat başı uyanıyor. Ben artık sersem gibiyim her saat uyandığı için. Ve emip uyuyor emzikle veya sallamakla falan uykuya döndürmeye çalışıyorum ama uyumuyor emene kadar. Ciddi ciddi bir kaç dakika emip uyuyor.
Mama yemiyor ki şaka gibi bir çoçuk mamayı reddedip meme istiyor.