Bebeğim 3 aylık gündüzleri uyku düzeni nasıl olmalı kizlar
Olmaz daha 5.aya kadar düzen canım kafasına göre
Arkadaşında dedıgıne gibi 5 aya kadar düzen zor keyıflerı ne ısterse bu gece mesela benim kız 3 de kalktı gece daha Yenı uyuyor ondan önceki gecede öyle derın uyudukı uykusunda bıle emzıremedım tüm gece hıc bellı olmuyor
Benim bebekte 4. Cü aydan sonr dueup dururken gece sürekli kalkmaya başladı. 4 5 saatte bir uyanan bebek 2 saatte bir uyanıp ıkınıyor. Eskiden gazıda olsa uyur uykusundada unuturddu. 4 aydan sonra böylr oldu napıxam nie böyle olmuştur bileniniz varmı
Tam doymuyodur canım mamasını fazlalaştır uyuturken
Kuzum 180 ml veriyorum. Sonuna doğru içemiyo bile bende doymuyo sanıp çoğalttım mamayı ama daha fazla nasıl çoğaltayım ki 180 ml le bile doumazmı vede azda olsa emiyor
Uyku öğünü yapıyo musun peki?
Uykusunda mama ver uyuduktan 2 saat sonra
Okadar sık kalkıyorki ben alarm kurup kalkamıyorum çnkü uykuya tam dalıyorum kalkıyor
Bizde 2 aylığız ama geceleri bi 00.00da emzirip uyutuyorum sonra 04.00da uyanıyor bide 06.00 da
Benimki de aynı öyle akşam 8 de gece uykusuna geçiriyorum 00.00 da kalkıyor sonra emip 04.00 da kalkıyor sonra da 07.00-07.30 gibi tamamen uyanıyor artık emzirme oynama alt değiştirme derken 09.30 gibi tekrar uyuyor gündüz 3 uyku yapıyor 2 saatlik bizde 2 aylığız
Senin bebeğin küme beslenme yapıyor olabilir sık sık emmek için uyanıyor
Gece biraz sık uyanıyor emerek uyumaya alışmış sanırım her uyandığında meme arıyor meme olmadan uykuya geçemiyor gibi düşündüm gece iki en fazla üç beslenme yeterli gelir normalde üç aylık bir bebek için ama her bebek farklıdır tabii hepsi bir olmuyor bu durum sadece sizi biraz fazla zorlar uykunuz çok bölünüyor
Geceleri sizmi kaldırıyorsunuz yoksa kendimi uyanıyor
Kendi kalkıyor ben dokunmuyorum ilk ay iki saatte bir uyandırdım sonra gece 3saat uyudu sonra 4 saat şimdi gece yani akşam 8den sabah 7ye kadar 3 kere falan kalkıyor gazı olursa 4 kere
Biraz bizim günümüze benzettim canım 3 aya çok yaklaştık aynıyız hemen hemen benim bebeğim biraz iri çabuk acıkıyor 2 saatte bir emiyor sık emdiği içinde çok kalkıyor memeyi seviyor bende emzirmeyi seviyorum sıkıntı olduğunu sanmıyorum normal bence her bebek farklı
Akşam 5 ile 8arası uyutmuyorsunuz dimi. Ha birde sabah 6da kalkınca 8gibi uykusu geliyor sonra döngümüz değişiyor siz böyle olunca ne yapıyorsunuz acaba
Biz sarılıktan dolayı 1 saatte bir uyandırırdım ilk zamanlar ama uyanması çok uzun sürerdi sürekli uyku halinde olurdu sonradan 2 saate çıkardım sonra 2buçuk şimdi 3 saat 4 saat değişiyor ama 3saati geçerse ben uyandırıyorum aile hekimi dediki geçen ilk zamanlar aç olduğu için uyanmaz 2 aydan sonrada tok olduğu için uyanmaz geçen 5 saat uyudu gece zar zor uyandırdım ya uyanmak bilmedi bir türlü birde kaç kilo şuan bebişiniz kız mı
Şöyle söyleyeyim ben sabah 9.30 -10.00 gibi ilk uykuyu yaptırıyorum 12ye doğru kalkıyor sonra 1 saat vakit geçiriyoruz öğlen birde uyuyor 3 te kalkıyor sonra tekrar bir saat duruyor son gündüz uykusuna 4 te geçiyor 5.30 gibi kalkıyor bazen daha kısa sürüyor şekerleme yapıyor daha doğrusu 2-2.5 saat vakit geçiriyoruz sonra gece uykusu yapıyor 19.30-20.00 arasında, gece 00.00 bazen 11 de uyanıyor kafasına göre sonra emip yatıyor sabaha karşı 4 gibi uyanıyor tekrar emiyor 6 veya 7 ne zaman uyanırsa bizimki sabah yatakta ıkınıp kakasını yapıyor onu bitirmesini bekliyorum almıyorum hemen etrafa bakıyor bana bakıyor sonra alıyorum alt değiştirme öpüşme koklaşma günü başlatıyoruz