3 aylık bebek kaç dakika aktif emerse doyar? Veya Memeyi boşaltabilir

Kızlar 3 aylık bebeği olanlar ne kadar aralıklarla emziriyorsunuz ne kadar sürede doyuyor

Bnmki suan 4 aylık ama o ayşarda hrp 5 dk rmiyodu halada aynı

1 buçuk saat arayla 5 dk emiyordu. Mide kapasitesi o zamanlar daha küçük süt fazla geldiğinden 5 dk emmesi yetiyordu kendisi istemezdi doyunca. Şimdi 4 aylığız 2 saat arayla 10 dk falan emiyor

İki buçuk aylığız benim kızım da 2-3 dk emiyor 1 saat yada 45 dk arayla emiyor tamamen boşalmıyor göğsüm . Bugun kontrole gittik gelişimi kilosu gayet iyi dedi sadece anne sütü

Benim oğlum da 2 buçuk aylık aynı emiyor tam boşaltamıyor gibi hissediyorum ama kilosu normal.

1 Beğeni

Benim oğlum da beş dakika emip bırakıyor bende doymuyor zannediyorum ne bileyim . Sağıp yine sütü biberona döküp veriyordum yemiyordu zorluyordum . Ama galiba o beş dakika içimde bayağı süt içiyor olabilirler bugün fark ettim emdiği yeri yarım saat sağdım 30 mş süt çıktı

1 Beğeni

Boşaltmıstır aç olsa dururmu hiç benimki hep öle içim rahat etmezse arttırma yapıyorum ama biberomla versemde benimki almıyo ozaman doymuş diyorum kendini bu şekildr çok üzme geröekten sütüne zarar

Kilosu normalse ağlamıyorsa doyuyor demektir canım

Kilosu normal şükür. Akşam olunca uyku huysuzluğu başlıyor sanırım

Olabilir bebeklerin bi günü bi gününü tutmuyor bakıyorsun bugün çok iyi ertesi gün huzursuz öyle öyle büyüyüp gidiyorlar işte :blush: